Елза Патаки: Не съм по-малко секси от съпруга си

Жената на Крис Хемсуърт показва топ форма в Women's Health
12 мар 2015 15:22, Теодора Драгоева
3
Елза Патаки: Не съм по-малко секси от съпруга си
Снимка: сп. Women's Health

Елза Патаки е жена, която определено има много поводи за усмивки. Тя е омъжена за "Най-сексапилния мъж" на планетата - Крис Хемсуърт (според анкета на списание People), майка е на три деца - една дъщеря Индия Роуз и момчета-близнаци - Тристан и Саша, изглежда невероятно и освен това самата тя може да се похвали с успешна кариера.

Този месец испанската актриса е звездата от корицата на списание Women's Health (април/2015), Великобритания.
В изданието тя говори за знаменития си съпруг, позирайки за гореща фотосесия по бански.

38-годишната блондинка стана супер известна покрай мъжа си, но е факт, че в родната ѝ Испания тя си е била звезда, още преди австралиецът Крис да покори Холивуд.

В миналото Елза е имала връзки с Ейдриън Броуди и Оливие Мартинес, била е модел, а в момента е в отпуск по майчинство, но пише блог за испанското издание на "Grazia".

Горещата красавица коментира брачния си живот с Крис, както и това как поддържа перфектната си форма. Тя споделя, че не намира мъжа си за "секси", въпреки че целият свят го смята за такъв.

"Тази титла звучи смешно, особено когато се отнася за съпруга ти. За мен сексапилът идва отвътре. Разбира се, и аз мисля, че Крис е красив и добре сложен, но никога не му го казвам, защото не искам да става прекалено самонадеян", казва тя. 

"От време на време дори му напомням, че аз също съм била най-сексапилната жена в Испания, и то в продължение на много години. Разбира се, всичко това е просто шега", добавя Елза.

Вижте снимките на Елза за списанието в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като видя мъж с по - дърта от него жена и ми призлява направо...Веднага си вадя изводи за комплексите им за малоценност. Това е такъв капан за мъжа /да си с по - дърта от тебе жена/, като се има предвид, че жените съзряват по - бързо от мъжете, по същия начин и остаряват...Абе, сбъркано е до безкрайност.Такава "кака" захапва като питбул, защото осъзнава аномалията...Може все още да се поддържа, но много скоро ще се сбабичоса, а той тепърва ще става по - привлекателен. Яко го държи.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е толкова секси, колкото мъжа и.Не е кой знае какво. Виждала съм и доста по - хубави жени от нея. Някак безлична ми е. Особено във физиономията. Безлична. С нищо не се запомня. Такива като нея са стотици хиляди...Докато Крис /Тор/ е много над средния мъж.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя е по-хубава от мъжа си, но той наистина е много секси.
1
1
 
5
 
! Отговори
A? преди 9 години
Елза Патаки добре, а Елза Парини?