Как Даринка от Казанлък стана Мадам Мулти

Сирачето, което следва във ВИТИЗ и наследява милиони
Обновена: 17 мар 2015 14:08 | 13 мар 2015 11:00,
103
Как Даринка от Казанлък стана Мадам Мулти
Снимка: bTV

Независимо дали с положителните или крайно отрицателните мнения за личността й, тя продължава да възбужда въображението с живота си на бедното момиче от провинцията, успяло да омая един от най-богатите мъже в зората на демокрацията у нас и благодарение на това и днес да живее като гранд дама, в обкръжението на влиятелни, известни мъже като Силвио Берлускони и холивудски знаменитости, чиито филми продуцира.

Дали Дарина Павлова е "мутреса", която няма морално право да бъде в журито на „България търси талант“, защото сама не е направила нищо стойностно в живота си, или умна жена, успяла да оцелее след смъртта на мъжа си, да изгледа и изучи децата му и да вложи част от богатството му в бизнес, който да й носи достатъчно, за да се движи във висшите кръгове на обществото? Това зависи от гледната точка. Но със своите възходи и падения животът й безспорно е интересен и достоен за сюжет за филм, пък бил и той в жанра "мафиотски екшън", пише списание "Story".

Даринка, както е истинското й име, е родена през 1963 г. Тя е осиновено дете и го знаела от малка, но винаги е приемала за свои истински родители хората, които я отгледали - Калчо и Донка Колеви от Казанлък. Тя расте не само красиво, но и умно момиче.

Кандидатства в руската, френската и математическата гимназия и я приемат навсякъде, но баща й държи да се занимава с точни науки и скрива от нея писмата с утвърдителни отговори от езиковите училища.

Година по-късно се случва нещо, което белязва живота на момичето завинаги – майка й умира, когато е само на 16. Когато завършва училище и я приемат във ВИТИЗ, тя се озовава в София сама, без съвет и подкрепа, и споделя за това време, че й било много тежко. Но разбрала една истина, която я движила оттук нататък в живота: "Разчитах единствено на себе си. Нямаше кой да взема решения вместо мен. Правила съм грешки, разбира се. Но се научих да бъда по-силна".

През това време красавицата начева и артистичната си кариера, участвайки с епизодични роли в два филма - "Нощта на аристократите", където играе момиче, което трябва да бъде изнасилено, и в "А сега накъде"“ на Рангел Вълчанов. Но всичко спира дотук, когато среща Илия Павлов.

"Нашата първа среща беше много странна - на улицата. Той слезе от една кола, даде ми визитката си и каза, че много бърза за бизнес среща, затова да му се обадя", разказва години по-късно Мадам Мулти. - Никога не съм мислила, че той ще е мъжът на моя живот.  Нещата се развиха от само себе си и между нас пламна любов".

Двамата са заедно година и половина и през 1989-а сключват брак. Той е втори, всъщност трети за Илия – предишната му жена, с която като студенти веднъж се женят, разделят и после се венчават повторно в периода 1982-1988-а, е Антония Чергиланова - дъщеря на генерал Петър Чергиланов, началник на Трето управление в Държавна сигурност.

За живота на Дарина с Илия Павлов сведенията са противоречиви. „Ние бяхме един тандем. Бяхме абсолютно всичко. Когато на мен ми липсваше нещо, той ми го даваше, когато на него му липсваше, аз му го давах. Даже не беше нужно да си говорим. От поглед разбирах какво трябва да се направи. Той също - което е рядкост, особено когато един мъж расте бързо в обществото и трупа капитал“ - разказа тя за съпруга си.

"Можеш да имаш един мъж за партньор, можеш да го имаш за приятел. В моя живот аз съм срещала невероятни мъже – споделя Павлова, успяла впоследствие да омае дори италианския експремиер Силвио Берлускони. - Но аз винаги съм казвала - една жена може да има силен мъж до себе си, ако тя също е силна. Ако може да каже на този мъж: "ОК, ти си ме избрал да бъда до теб и аз съм те избрала да бъдеш до мен, но ние сме равни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
***, ограбили страната си, и избягали в чужбина. Мадам Мулти - наследница на краденото богатство, мошенически клан.
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Четейки на глас, Илийчо сричаше".----То и шефката му, председателката на Комитета по култура, и тя сричаше, като четеше на глас. (Сещате се коя беше, нали?)
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
... и да допълня, че освен това смятам, че това риалити ще е пълен провал, заради избора на тази гранд дама в журито. Нас за пълни балъци ни взехте, ама не сме!
59
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама тя даже е грозна, бе! Освен това милата изстрадала женица си отгледала САМ САМА децата, че даже ги и изучила. ОМГ то с тея милиони оставаше и да не ги отгледа и изучи! Какво ми налагате тая помия за успяла и авторитетна дама от висшето общество. Срам, срам, срам за всичките ви медии.
58
0
 
12
 
! Отговори
бьлгарофил преди 9 години
Даринооу ни са прай *** ***
57
0
 
9
 
! Отговори
как тъй как стана преди 9 години
С ЕДНА ШЕПА ВЪЛНА , КАК
56
0
 
24
 
! Отговори
V.L. преди 9 години
В цял свят правата за организиране на тези формати се държат от конкретна телевизия! Само у нас The Voice, Bulgara got talent и др. правата се държат от Трифонов , той си провежда кастингите и концертите и си избира журито! Е как е възможно той да е критерий за избор на млади таланти?!Той който едва се дипломира (съмнително)и който насажда толкова години чалга "културата" в България и при това с явните си спонсорства от мафията?!! Тотален лицемер и образец за съвременна мутра!
55
0
 
24
 
! Отговори
V.L. преди 9 години
Тя няма защо да плаща, за да е жури в това шоу, защото тя е основен спонсор на Слави Трифонов и неговия "процъфтяващ" бизнес , а той за да държи правата на Гласът на България и други формати еднолично с фирмата си 7/8, не е случайно!! Така лесно главоломна кариера у нас не се прави, без връзки с мафията и пране на мръсни пари.... Така че участието на Д.Павлова като жури не е въпрос на престиж за нея , а бонус, възнаграждение за щедрото й спонсорство!
54
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие си пишете, ама аз като я видя на снимка и ми се вдига Боинг-а, мм!
53
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Отгледала му е децата ", ало това са нейни деца , от него са и милионите , а с тези милиони се движи във всички среди . Където и да вложиш няколко милиона , ще се укажеш уменичък !
52
0
 
9
 
! Отговори
ивко преди 9 години
Знаете ли пък колко ивтересува тази Даринка-никак.
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И по какъв критерий е избрана тази да бъде в журито? Явно си е платила добре.
50
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако мъж спре и ми даде визитката и ми каже да му се обадя....дали ще му се обадя? .........Затова днес явно съм това и се боря с Бг действителността. ...Като започнат да разказват разни такива легенди журнлисти, особено..."да изгледа и изучи децата му", това подхожда за някоя бедна женица, която се бори да свърже "двата края" и даде всичко което може на децата си, а не милионерска наследница чиито деца учат в най-престижните училища по света и доведената и дъщеря се жени топ богаташ.
49
3
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
*** или Грани кво мислите а ?че аз не съм мноо сигурен в коя категория да я сложа
48
1
 
13
 
! Отговори
bhfxjt преди 9 години
........ а бяха писали , че биологичният и баща е артистът Васил Михайлов от Армията! Във всеки блъф има и малко истина , нали?!!
47
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с една гола дупкакак
46
1
 
27
 
! Отговори
usa преди 9 години
все едно Ал Капоне да води Oскарите
45
1
 
48
 
! Отговори
Това ли ни е елита? преди 9 години
Ако сложите и ''Черната Златка'' в журито ще бъде върхът...
44
0
 
39
 
! Отговори
FBI преди 9 години
Какви ли не Манипулационо-Транс-Психо Техники се използват само и само да се изчисти Мафиотското минало
43
33
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Толкова сме склонни да плюеме по всички и всичко, че дори без да познаваме някого искаме да го накажем за всичките си неуспехи в живота си.И нека първо видим дали наистина мястото и не е в шоуто и след това да пишете глупости.