Бивша нарече Пол Маккартни "Господин Никой"

Младото поколение не го познава, затова прави дуети с Риана и Кание Уест
16 мар 2015 15:32, Красимир Ангелов
16
Бивша нарече Пол Маккартни "Господин Никой"
Снимка: Reuters

Бившата съпруга на Пол Маккартни Хедър Милс заяви, че легендарният член на "Бийтълс" е “Господин Никой” за младото поколение и затова трябва да си сътрудничи с млади звезди като Риана и Кание Уест, за да бъде забелязан, пише сайтът Контактмюзик.

Моделът с ампутиран крак изказа тези нелицеприятни за сър Пол мисли по време на гостуването си в ирландското телевизионно предаване" The Late Late Show". Милс дори стигна по-далеч, като се определи като по-популярна от бившия си съпруг.

"Когато изляза на улицата, всички хлапета ме наобикалят и идват да си говорят с мен. Половината от тях дори и не са чували за Пол. Ето защо той трябва да прави дуети с Риана и Кание Уест, само и само да го забележат!”, заяви Хедър.

Тя се похвали, че била много известна като ски състезателка, с каузата й в защита на животните и с това, че е собственичка на най-голямата веганска компания в света.

Коментарите й обаче вбесиха всички фенове на Ливъпрулската четворка, които изляха гнева си в социалните мрежи. "Претенциите на Хедър са смешни. Никой нямаше да чуе за нея, ако не беше станала госпожа Маккартни, колкото и ски да кара и на колкото и животни да помага!", пише потребител в Туитър.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи по цял свят злобата на "бившата" е невъобразима.Хората говорят за епохата "Бийтълс", а бившата ще се пукне откъм гърба си от злоба.
11
0
 
6
 
! Отговори
dp преди 9 години
Че е злобна *** и го пише на челото (виждах нейни снимки в BBC по времето когато съдеше Пол за да му отхапе колкото може повече), но и *** бе.Никой бил Пол, един от дуото композитори на песни държащи номер едно в историята начовечеството (Lennon-McCarthney, знам ли, може пък и да има отгледани в чалга дето да не го знаят). Че и след това има написани сума големие песни, маса знаменитости минаватс по една такава.Да се чуди човек да се гнуси от грозотата на такива изцепки да им се смее ли.
10
0
 
2
 
! Отговори
Сура преди 9 години
До АнонименДо1о: Друго си е Криско-Дриско...
9
0
 
7
 
! Отговори
extremist преди 9 години
Ами то нормално *** поколение след 90-те знае основно чалга и основно гламави псевдо-таланти. Кви са тия до Пол Маккартни и на идея си нямам. А чакай едната я има в ТОП 10 дупета на "изпълнители" ???? Изпълнители в порно индустрията сигурно
8
0
 
12
 
! Отговори
КИД ШЕЛИН преди 9 години
,, Бийтълс,, и ,,Ролинг Стоун,, са ЛЕГЕНДИ !!! Тая не я знам...
7
0
 
14
 
! Отговори
зевзек преди 9 години
АМАН ОТ НАГЛИ КОКОШКИ
6
0
 
13
 
! Отговори
Сър преди 9 години
Сър Пол Маккартни, моля!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В известно шоу Хедър си свали протезата и я показа на публиката-гнусна работа. Жалко, че тогава не си развинти капака на черепа и да покаже,че вътре няма нищо.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знам кой е Макартни, но не знам коя е жената, бившата? Тя защо не си сътрудничи с Адриана Лима, Алесандра Амброзио, много е куха. Макартни има дует с Майкъл Джексън зашо му е да прави дуети с бездарници?
3
0
 
16
 
! Отговори
лъжата до Петър преди 9 години
Ако имах възможност бих Ви сложил 1000 плюса.Толкова точно ивярно е това което сте написал.Пол никога не е бил малотеражка.Вечни ще бъдат.След време и за Джако и за Фреди така ще говорят незнаещите
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
поредната *** кифла,която си е повярвала, че вече е станала кроасан..
1
1
 
38
 
! Отговори
петър преди 9 години
Великите Бийтълс, великия Пол Макарти.Това ,че някакви пикльовци не ги знаят си е за сметка на незнаещите пикльовци. Много хора не знаят кой е Моцарт , но това не прави Моцарт по-малко гениален.