Разгледайте новия дом на Брус Уилис в Манхатън

Звездата си купи по-голям апартамент заради голямото си семейство
24 мар 2015 21:25, Теодора Драгоева
2
Разгледайте новия дом на Брус Уилис в Манхатън
Снимка; nydailynews.com

Брус Уилис само преди месец продаде апартамента си в Ню Йорк, който споделяше със съпругата си Ема Хеминг и двете им дъщери, почти 3-годишната Мейбъл и 10-месечното бебе Евелин.

Жилището се намираше в прочутата сграда "El Dorado", в която са живели (или все още обитават) звезди като Джаки Кенеди Онасис, Майкъл Джей Фокс, Алек Болдуин, Фей Дънауей и др.

Холивудският актьор се раздели с апартамента си в Манхатън за сумата от 13 милиона щатски долара, но веднага се сдоби с нов, в близост до предишния си, за сумата от 17 милиона долара.

Новият имот на Брус и Ема е по-голям от предишния и се намира точно до Сентръл Парк, където семейството ще може да разхожда двете си малки момиченца.

Новият мезонет на 60-годишната звезда от "Умирай трудно" е с площ от 600 квадратни метра и може да се похвали с дизайнерска кухня, голяма дневна с трапезария, стая за персонала, библиотека, перално помещение и гледка към парка от всяка стая.

Вижте снимките на новия дом на Брус Уилис в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко ми хареса, освен шаренията на сн.6. И тази стая е хубава, само цветосъчетанието на няколкото пъстри акценти в нея не ми допада.Чудесно е и това, че от прозорците се виждат корони на дървета.