Звездите, които свалиха дрехите за Хю Хефнер

Кои знаменити красавици се разголиха в Playboy
4
Звездите, които свалиха дрехите за Хю Хефнер
Снимка; Playboy

Ако трябва да бъдем честни, списание Playboy често успява да примами за своите корици красиви жени, които се мъчат да пробият в шоубизнеса или са в началото на пътя си към върха.

Империята на Хю Хефнър е изградена не само на голи и сексапилни хубавици, но и на това, че повечето от тези хубавици са наистина интригуващи бъдещи, настоящи (а понякога и бивши) звезди.

Известните дами, които са позирали разсъблечени за култовото мъжко списание, са много и повечето от тях смятат това за добра стъпка в кариерата си, а не за неуспех.

Сред тях са Шарън Стоун (на снимката), която позира за изданието през юли 1990 г., за да рекламира новия си филм с Арнолд Шварценегер „Зов за завръщане“.

На корицата на Playboy са заставали актриси, певици, тв водещи, риалити звезди, модели и др.
Част от тези имена са Линдзи Лоън, Дрю Баримор, Парис Хилтън, Чарлийз Терон и Марая Кери.

Вижте в галерията ни снимки на още 20 звезди от киното и шоубизнеса, които дръзнаха да помогнат на кариерите си чрез разголена фотосесия в Playboy.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
39
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Не бъркай българската излагация със световното издание. Едни от най-големите писатели на научна фантастика са станали известни с разкази в това списание.
2
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако дъртия Хюйчо позира за списанието -ще му сложи края ,дърт мъж не предизвиква асоциации за страхотен секс -по скоро за погнуса .Трябва промяна на имиджа ,преди 50 години може да е ставал за нещо Хюйчо ,ама вече не става .Не м у става.Не става работата.
1
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хю Хефнер да издаде една автобиграфия със снимките на всички звезди които е пробал.