#I’mNoAngel: Кампания на жени с истински размери

Кампанията цели да покаже, че жените са красиви във всеки размер
Обновена: 8 апр 2015 13:43 | 8 апр 2015 13:35,
109
#I’mNoAngel: Кампания на жени с истински размери
Снимка: YouTube

Компанията, произвеждаща дрехи и бельо за жени с размер плюс, стартира кампания с логото #I’mNoAngel.
Тя е в отговор на ангелите на известната марка Victoria’s Secret и цели да покаже, че жените са красиви и то не само в малък размер.

Рекламната кампания стартира преди ден и в нея участват осем модела, всеки от които носи новата колекция бельо на Лейн Браянт и гордо показва своите извивки.

Мотото на кампанията гласи: "Жените знаят, че сексапилът идва във всякакви форми и размери. Те не са ангели и са горди с това. Включи се към жените, които разбиват стереотипите за сексапилност като публикуваш свое лично изявление и снимка с хаштаг #ImNoAngel".

В рекламата участват Ашли Греъм, която е била на корицата на Vogue и Love, Жустин Лего, Ели Мейдей, Маркита Принг, Кандис Хъфин и Виктория Лий – всички от тях модели в размер плюс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
I am NOT Angel преди 9 години
Victoria's Secret - Kikimori s krltsa.
75
5
 
2
 
! Отговори
до 77 преди 9 години
До Анонименпротивен си :) 77 пий и плюскай като прасенце :) обаче си треси шкембето с някои свинки като тези на снимката ,дебелаци с шкембета искали жени с хубави тела ;) ай сиктир -както казват някои..
74
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименмнозинството мъже са дебели, с шкембе, така че си пасват хорицата .:) с тези дами
73
2
 
6
 
! Отговори
бабати преди 9 години
Ако не си дебел, не си истински, това е.
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
91, 92 изобщо не са разбрали смисъла на това което пиша в 90.Да са живи и здрави, но ако четат по-внимателно, може пък да научат нещо.
71
1
 
7
 
! Отговори
Виждам две хубавички преди 9 години
каки и още няколко интригуващи.И сподлям една мъдрост, чута от стари хора:"Ако не искаш да останеш стара мома, не се присмивай на ергените, а казвай, че още не ти е време за омъжване - още правиш чеиз,баща ти още събира пари, за да те задоми и т.н.Ако не искаш да останеш стар ерген,запомни, че ГРОЗНА ЖЕНА НЯМА.Има само такива,които не са твой тип.Ако коментираш пред други жени някоя, която не ти харесва,казвай,че е интересна,че има хубави очи, коси или каквото се сетиш.И винаги ще те обичат!
70
4
 
7
 
! Отговори
аз преди 9 години
на мен ми харесват и то много
69
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 77Абе я си гледай работата и не давай акъл кой е свинчо и дали може да клати!Шкембето си е екстра!Обичам да пуша да пия и да ям!И секс обичам да правя,ама както си знам!
68
4
 
14
 
! Отговори
тото преди 9 години
Хубавелки !
67
3
 
7
 
! Отговори
Илиян преди 9 години
Красиви са,ама нали целта е да станат още по-красиви,така че една евентуална липса на килограми ще е добре дошло както за здравето,което в най-важното,така и за визията ;)
66
1
 
19
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Чета повечето от коментарите ви и стигам до следния извод:Доста голям процент от писалите тук са комплексирани.Всеки има правото да изглежда както си иска и да харесва каквото си поиска. Всеки може да прави каквото му е сладко на душата, стига да не пречи на другите.П.с. Аз тренирам почти всеки ден, тежа 100 килограма, висок съм 182-3см и не съм дебел. И на никого не съм натяквал или обвинявал, че е дебел или мускулест или че е кльощав. Правя го за удоволствие и здраве.
65
2
 
1
 
! Отговори
До 77 преди 9 години
Ти си мой тип.имаш хъс.харесвам те.
64
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най обичам дебел бай ти ***, с шкембето и всичко останало ,да друса речи ,кои жени са секси за него и кои не ;))))за всеки влак си има пътници /които най -добре да си приличат обаче,за да се привличат взаимно/
63
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дебелите мъже да отслабнат ида се стягат .Идва лято .Гадничка гледка е тресящи се шкембета ,с прилепнали дрехи ,течяща пот от тях ,че в топлото не издържат.Свинчовците не могат да издържат да правят секс /май и към тях е насочена тази реклама ,да се успокоят че има закръглени дами ,за тях /
62
1
 
2
 
! Отговори
до 56 преди 9 години
56 -щом нямаш тялото на Лазар -се гръмни ,.не бъди щастлив ,Това е идеалното мъжко тяло.Твоето не е идеално както сам призна .Затова - просто нямаш тежест като коментираш очевидно НЕ-идеални женски тела:) .Тези знаят че са дебели ,участват в реклама ,за пари -щото са дебели.Ти не си секси ,и мнението ти за това кои са секси мадами -не важи. мъжете да зацепят че визията има значение :) хубавото спортно тяло ВИНАГИ е по желано от жените.Винаги :)
61
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествено, че на кориците на списанията ще има красиви и стегнати модели, кой за бога ще си купи списание за да гледа разни разплути женища в него?? Тия акъл имат ли изобщо?
60
8
 
7
 
! Отговори
Димитър преди 9 години
Ами то е очевидно, че не сте ангели, няма нужда даже да го пишете в края на клипа...
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека си се харесват, лошо няма.
58
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво му е красиво на затлъстяването? Вместо да ми позират да слагат маратонките и да свалят някое кило. И стига с тези смехотворни изказвания как всички били красиви и умни, за съжаление не е така. Някои хора имат природни дадености, други пък работят неуморно за да се развиват. Не на посредствеността и уеднаквяването!
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно мърдат малко щот се запотяват зверски.може и да е добре-както я поставиш и така си стои.после в потното все ще намериш къде