Дъщерята на Кърт Кобейн не била фенка на "Нирвана"

Тя обаче плаче всеки път на парчето "Dumb"
16
Дъщерята на Кърт Кобейн не била фенка на "Нирвана"
Снимка: Facebook

Говорейки открито за първи път за баща си Кърт, Франсис Бийн Кобейн - дъщерята на покойния фронтмен на "Нирвана" Кърт Кобейн разкри, че не е почитателка на култовата гръндж група, съобщи Контактмюзик.

В интервю за сп. "Ролинг стоун" по повод отминалата преди броени дни 21-а годишнина от смъртта на Кобейн, 22-годишната Франсис Бийн споделя, че е приела да бъде изпълнителен продуцент на първия официален документален филм за баща й, за да го опознае.

Франсис Бийн Кобейн има собствена теория за самоубийството на Кърт Кобейн през април 1994 година. Според нея фронтменът на "Нирвана" е трябвало да се пожертва в името на собственото си изкуство, тъй като това е очаквал светът от него и той е почувствал, че няма нужда да бъде част от този свят.

Въпреки че не е фен на "Нирвана", Франсис Бийн Кобейн признава, че обича парчето "Dumb" и плаче всеки път, когато го слуша, пише БТА

Първият официален документален филм за Кърт Кобейн, заснет всътрудничество със семейството на покойния фронтмен на "Нирвана", ще бъде излъчен премиерно по HBO на 4 май. Сценарист и режисьор на документалната лента, озаглавена "Kurt Cobain: Montage of Heck", е номинираният за "Оскар" кинодеец Брет Морген.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
34
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Мацката прилича на майка си, много е готина. Иначе, без да ми се обиждат феновете на Кърт, повече харесвам Дейв Грол. Без него Нирвана нямаше да звучи по същия начин.
8
17
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правиш един албум,прокламираш на всякъде че си скандален наркоман с изпържен мозък.Самоубиваш се в пристъп на лудост и ставаш легенда.Просто индустрията след смъртта му го грабна и направи милиарди от смъртта му.Не е толкова велик и нее направил толкова велико нещо(справка в текстовете на песните му),но просто скандализира преди смъртта си и умря също толкова скандално.
7
17
 
33
 
! Отговори
boko преди 9 години
PRAVO E MOMICHETO..NARKOMAN PRQSNAL SI MOZQKA,ZARADI SATANINSKATA SI MUZIKA....
6
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има банди, преди Нирвана, които ме карат да настръхвам. Няма да ги цитирам. Всяка група си има фенове, аз лично не можах да им въприема музиката и да се захласна. Но, с оглед известността на бандата, мир на праха на този човек. За мен Нирвана си остава по-известна с името си, отколкото с музиката си. Но, въпрос на възприятие.
5
26
 
37
 
! Отговори
Щракача преди 9 години
90те години съм запомнил с инвазията на безсмъртните хитове радка пиратка и тигре тигре. Това беше възраждането на истинската музика. Каква нирвана. Тоя клоун вдигаше само шум през уредбата. Друго си е да чуеш зурлата и акордеона. Оп Оп Оп Оп! Хайде че тръгвам за работа. Ще си пусна Попа в колата.
4
10
 
47
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
90-те родиха легенди , политическото лоби ги уби , любовта на хората ги обезсмърти , посланието остана почти неразбрано ....
3
15
 
36
 
! Отговори
проучете преди 9 години
Кърт Кобейн е бил натровен с живак и се е семоубил именно заради психичните проблеми и агонията, която изпитва от това. Малко известне факт, който и до ден днешен отричат
2
30
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Az nikoga ne sum gi slushal tiq ... e osven taq pesen kude flood-qt neprekusnato s neq ... kak i da e , taq qvno ne e suvsem u red shtom smqta che bashta i se e samoubil taka shoto da iznenada fenovete ...
1
24
 
44
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
И аз...пропуснах тази поп група на времето.Жалко за фронтмена Кобейн,не е трябвало да се жертва за никой.Животът е на приливи и...отливи.Временен творчески срив е приел твърде сериозно,а е можел да съгради след време и по...впечатляваща музика.