Боби Кристина излезе от кома, съобщи баща й

Тя ме наблюдава, разказа пред медиите Боби Браун
20 апр 2015 10:52,
4
Боби Кристина излезе от кома, съобщи баща й
Снимка: Reuters, архив

Дъщерята на покойната певица Уитни Хюстън Боби Кристина е излязла от комата, в която се намира от януари тази година. Това е разказал бащата на момичето, певецът Боби Браун, съобщиха сайтът за знаменитости TMZ и в."Ню Йорк дейли нюз".

"Боби Кристина се събуди", заяви Боби Браун на мероприятие в Далас, цитиран от "Дейли нюз".

Боби Браун не е пояснил дали дъщеря му е в пълно съзнание. "Тя ме наблюдава", каза Боби Браун.

Засега другите роднини на Боби Кристина Браун не са потвърдили тази информация. Сп. "Пийпъл" информира, че въпреки думите на Боби Браун няма яснота за състоянието на Боби Кристина.

Дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун е в медикаментозна кома от 31 януари 2015 година. През февруари бе съобщено, че лекари от болницата в Атланта са направили опит да я извадят от комата, но той се е провалил. Около месец по-късно тя бе прехвърлена от болницата в разположен недалеч рехабилитационен център.

22-годишната дъщеря на певците Боби Браун и Уитни Хюстън Боби Кристина беше открита на 31 януари от Ник Гордън и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж. В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка.

Трагедията с Боби Кристина се разигра броени дни преди на 11 февруари да се навършат 3 години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица.

Покойната Уитни Хюстън е завещала цялото имущество на единствената си дъщеря, която го е получила с навършването на 21-годишна възраст.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
hero преди 9 години
Тя няма мозъчна дейност, гледала го...
2
0
 
11
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
Браво това е наистина добра новина ,човек трябва да се бори и да не се отказва ,добре че баща и не послуша някой медици и не и спря животоподържащите системи.Пожелавам им много здраве и щастливи моменти заедно:)
1
2
 
11
 
! Отговори
Путев преди 9 години
Тоя пак е отишъл напушен на свиждане..