Гуинет Полтроу и Крис Мартин си поделиха деца, имоти

Звездите финализират развода си съвсем скоро
21 апр 2015 13:45, Мария Дуковска
5
Гуинет Полтроу и Крис Мартин си поделиха деца, имоти
Снимка; Splash News

Гуинет Полтроу и Крис Мартин обявиха своята "съзнателна раздяла" през март 2014 година. Малко повече от година по-късно 42-годишната актриса и 38-годишният певец вече финализират развода си, пише TMZ. Документите са подписани и от двамата и вече са предадени в съда.

Източници споделят пред сайта, че разводът е бил по взаимно съгласие. Гуинет и Крис дори са използвали своите бизнес мениджъри, за да изработят по-лесно споразумение. И макар да не се знае по какъв начин двете звезди са разделили имуществото си и са се договорили за попечителството над своите деца, се съобщава, че Полтроу и Мартин не са имали спорове и по двете теми.

Очаква се много скоро разводът им да бъде официално финализиран, след като вече документите, в които са вписани "непреодолими различия", трябва да бъдат обработени от съдия. Гуинет и Крис сключиха брак през 2003 година и имат 10-годишна дъщеря и 9-годишен син заедно.

Освен това актрисата и певецът могат да се похвалят и с щастлив любовен живот след раздялата си. Холивудската звезда излиза с продуцента Брад Фалчък, а музикантът има връзка с носителката на "Оскар"“ Дженифър Лорънс.

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
очаквано преди 8 години
Хаха. Поредната трътка, повервала си, че като снесе 1-2 келешчета, включая застраховката синец ти родих, няма да бъде зарязана... А бе тия очи и глава на раменете си нямат ли, да гледат какво става по биля свят, та да си правят изводите бе? Сега освен всичко друго е и силно употребена и разширена и не може да се пласира другаде, щото нали това е основната цел в живота на кифлите като нея -сношаването и чифтосването, да! А пък и както се знае, ниските мъже били много завистливи и комплексирани...
2
5
 
10
 
! Отговори
мда преди 8 години
Жал ми е за децата на родители които се развеждат, винаги понасят най лошото те а не родителите им. И няма значение дали са звезди или най-обикновенни бачкатори
1
1
 
6
 
! Отговори
иха преди 8 години
живи да ги оплачеш завалиите