Звездите, които са били стриптизьори

Те са започнали от дъното на шоубизнеса
24 апр 2015 22:20, Теодора Драгоева
4
Звездите, които са били стриптизьори
Снимка: gettyimages.com

В Холивуд е пълно със звезди с успешни кариери, които обаче са започнали буквално от дъното на шоубизнеса – като стриптийзьори или като еротични танцьори.

Някои от тези знаменитости вече имат награди "Оскар" (или номинации) но някога са сваляли дрехите си на сцената, за да изкарват прехраната си.

Всяка една от тези звезди е стартирала кариерата си под светлините на прожекторите по различен, но въпреки това доста сходен начин.

Сигурно ще се изненадате да разберете, че съпругата на Майкъл Дъглас – Катрин Зита-Джоунс е била екзотична белиденс танцьорка, преди да стане знаменита актриса.

Красавицата от Уелс е практикувала въпросната професия, докато не си е събрала пари за операция на носа. След въпросната операция и променената ѝ визия, тя много бързо успява да се сдобие и с първата си роля в киното.

Нищо чудно, че танцуваше толкова добре в мюзикъла от 2002 г. "Чикаго"!

Вижте още 10 звезди, които някога са си изкарвали прехраната с еротични танци в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
10
 
! Отговори
горския преди 8 години
Катрин-Зита Джоунс е родена на 25 септември 1969 г. в уелския град Суонзи. На единадесет години е снима в лондонска продукция, а на петнадесет години се мести в Лондон и започва да търси актьорска изява. Две години по-късно я приемат в хора за мюзикъла "42nd Street".Била стриптизорка на колко - на 10 години?Баща и е бил собственик на фабрика, тя е тренирала езда като малка и си изпълнява сама всички сцени на кон в Зоро..Проверявайте ги тези неща! Стига с това папагалско преписване!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чей сеа, ама преди да се "издигнат" като стриптизьорки, що са практикували, то там е интересното. Нане, кажи си, не си трай.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето муцуни, показани в галерията, не са хубави, а по-скоро - елементарни.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Велика е Катрин Зита! Велика!