99-годишният Рокфелер се сдоби с ново сърце за шести път

След всяка трансплантация се чувствал зареден с енергия и живот
1 май 2015 14:53,
175
99-годишният Рокфелер се сдоби с ново сърце за шести път
Снимка: Reuters, архив

На 99-годишния американски милиардер Дейвид Рокфелер за шести път е извършена успешна трансплантация на сърце, съобщи World News Daily Report.

Операцията е продължила шест часа. Тя е била извършена в имението на бизнесмена в Ню Йорк.

За пръв път Рокфелер се е подложил на подобна интервенция през 1976 година след автомобилна катастрофа.

99-годишният бизнесмен е разрешил на журналисти да му зададат няколко въпроса 36 часа след трансплантацията.

"Всеки път, когато получавам ново сърце, сякаш полъхът на живота преминава през тялото ми. Чувствам, че се зареждам с енергия и живот" - е казал Рокфелер.

На въпроса за тайната на своето дълголетие, милиардерът е отговорил: "Хората често ми задават този въпрос. Аз винаги отговарям по един и същ начин: любовта към живота. Да водиш обикновен начин на живот, да си играеш с децата, да се наслаждаваш на вещите, които имаш, да прекарваш време с добри, верни приятели".

"През живота си съм спечелил много пари, но по-голямата част от тях съм дарил. Няма смисъл да получаваш, ако не може да споделяш" - е добавил известният филантроп. Милиардерът се е пошегувал, че възнамерява да доживее до 200 години.  

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
5
 
1
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Дава хляб и на българи, лично братовчеда работи за сина му в Ню Йорк. А иначе явно жаждата му за живот е огромна, щом на 99 още иска да оцелява. Вярно е, че с подходяща терапия и нови технологии ще изкара и до 200, но пък приноса за човечеството също е огромен. Това здравеопазване за него след 20 години ще е факт навсякъде. Всички стипендианти, доктори и професори, които му умножават парите също са много напред в техните области. Както един отгоре написа: човек предполага, Господ разполага.
121
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а
120
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОТ 5-те ми коментара само с ++++, всичките са изтрити. Защо?ТУК МИРИШЕ НА НЕЩО!
119
7
 
10
 
! Отговори
Любомир преди 8 години
За щастие или съжаление аз вярвам, че в АДА ще отидат тези, които пращат другите в АДА Оставете на Господ да реши, какво ще се случи с този човек!Както прочетох в един коментар елементарни злобни душици.Завиждате, съдите, въобще елементарно много
118
2
 
6
 
! Отговори
! преди 8 години
явно някой притежават технологии които не са земни, работата е че колкото си по-голям враговете ти също са по-големи. Това му е последното сърце, да се наслаждава на него!
117
6
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Това изкопаемо докога мисли да живее?! Спи ли спокойно като знае, че с парите си е отнел на правото на живот на някой болен?!
116
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
филантроп, ахахатайната на дълголетието му е пиене на кръв от източно европейска девица и ескимоски бебета, заедно с виктория си устройват пищни банкети в уестминистърската катедрала всякя неделя по пълнолуние, когато е затворено за туристи...
115
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
човекът е филантроп, а ти *** само крадеш и убиваш
114
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И после ми разправяйте, че парите не купуват здраве.
113
2
 
40
 
! Отговори
дали? познай преди 8 години
1/сърце от катастрофа 2/сърце от болен3/сърце от изкормен украинец 4/сърце от трениращ здрав младеж изчезнал от парка?
112
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сенатор Палпатин
111
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя ще бъде първият човек, на който съзнанието и интелекта ще бъдат прехвърлени в компютър. Ще живее и управлява вечно и навсякъде.
110
1
 
42
 
! Отговори
нео преди 8 години
това е Императора от Звездни Войни...............
109
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И 666 пъти да му сменяват сърцето на тоя ,пак ще умре тоя рептил от снимката.
108
1
 
35
 
! Отговори
Веско преди 8 години
Стига бе. Може да ги клонират. Нали е някъв голям в тая област. Говори се, че фирмата му има лек за рака. Колко му е и да го клонират :DНякой каза колко пари имал.Парите които държи заедно с Ротшилд са всичките американски пари. Трезора е техен.Някъде бях, чел че не ги интересувало и кой ще е кралят в Англия след като и там ги държат всичките пари.
107
3
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Който смята, че има излишен бъбрек, моля нека го подари на нуждаещите се! Който смята, че Господ е сгрешил, като му е сложил два бъбрека, може бързо да поправи тази "грешка".
106
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болно и тъжно, че някое дете не може да живее втори живот, а някой живее 6-ти...За жалост, това, което не се купува с пари, май се купува с много пари...
105
31
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Даа... Всички вие, които вещаете отиване в Ада и прочие глупости, всъщност богохулствате. Защото само Господ решава кой кога, къде и как, така че няма как да си присвоявате правото да прпрокувате, без да си навлечете Божия гняв. Но толкова ви е разбирането за християнство. Освен това елементарната злоба ви прави да изглеждате смешни. Помислете все пак, че Господ е разпоредил човека да износи 6 сърца, освен неговото си и не зяйте толкова.
104
6
 
55
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
Когато този гнусен рептилоиден кретеноид пукне, ще черпя с "Чивас" и телешка пастърма!
103
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Za evreite te sa bogopomazani a drugite sa goi ,ratai