Том Харди показва любовта си към кучетата

Звездата участва в новата кампания на PETA
0
Том Харди показва любовта си към кучетата
Снимка: Peta

Том Харди е последната звезда, която участва в кампанията на организацията PETA за осиновяване на бездомни животни.
Актьорът от "Лудият Макс: Път на яростта" позира за няколко очарователни снимки заедно със своя домашен любимец Уудсток, който облизва лицето му с обич и преданост.

37-годишният британски красавец от години демонстрира любовта си към кучетата и редовно има четириног приятел в своите филми.

Самите организатори от PETA заявяват, че са очаровани от работата си с Tом, защото той наистина обича животните и особено кучета. Те казват: "Харди е най-щастлив, когато си играе на земята със своето куче. Животните също изглежда го обичат и веднага се насочват към него."

Снимките за рекламата са направени миналата година, през юли 2014 г., когато Том се снимаше във филма "Legend" в Англия. Именно тогава той е водел кучето си всеки ден със себе си на снимачната площадка, за да му прави компания, което е впечатлило целия екип.

Том осиновява Уудсток през 2011 г. в Атланта, като го намира в безпомощно състояние на магистралата. Сега Уди, както му вика на галено, живее в дома му в Лондон, заедно с неговия питбул, който той прибра след снимките на филма си "The Drop".

Вижте снимките на Том с неговите четириноги приятели в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари