Джесика Бийл нае мъжки детегледачки за сина си

Актрисата пази Джъстин Тимбърлейк от женско присъствие
8 май 2015 15:45, Мария Дуковска
9
Джесика Бийл нае мъжки детегледачки за сина си
Джесика и Сайлъс; Снимка: Instagram

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл станаха родители за пръв път преди почти месец. До този момент те сами се грижеха за малкия Сайлъс Рандъл, но изглежда и двамата са прекалено заети, за да продължават да не разчитат на чужда помощ.

Ето защо певецът и съпругата му решили да наемат две детегледачки, които да обгрижват сина им. Интересното е, че звездите се спрели не на традиционния женски избор, а точно обратното. Джъстин и Джесика наели двама мъже с хомосексуална ориентация, които ще се грижат за наследника им, пише списание OK!.

„Джесика нае двама гей мъже детегледачки, които познава от свои приятели и редува техните графици. Тя не искаше никакви шведски детегледачки около Джъстин“, издава източник пред изданието.

Преди няколко дни 34-годишният певец бе забелязан да играе голф в Толука Лейк, Калифорния, докато 33-годишната му любима се подготвяше за официалното скорошно откриване на своя детски ресторант в Лос Анджелис.

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес.бг упорито желае да се конкурира с останалите *** вестници, заливащи ни с простотии, от които никой не се интересува ....
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продължавате да ни занимавате с глупости, от които никой не се интересува.
1
2
 
20
 
! Отговори
Пишчо преди 8 години
Премествам го....