"Селската" вила на Армани в Сен Тропе

Това е най-скромната къщичка на модния дизайнер
13 май 2015 07:27, Теодора Драгоева
5
 "Селската" вила на Армани в Сен Тропе
Снимка: architecturaldigest.com

Миналата година италианският моден дизайнер Джорджо Армани отбеляза два големи юбилея – 80 години от рождението си и 40 години от създаването на своя световноизвестен моден бранд.
Към днешна дата Армани се опитва да живее безгрижен, идиличен живот, въпреки че е известен като голям работохолик. Той има няколко домове по целия свят, както и зашеметяваща, 213-метрова яхта.

Сега обаче ще ви представим средиземноморската вила на модния магнат, която се намира на хълмовете над Сен Тропе.
„Тук прекарвам около две-три седмици в края на юни и началото на юли“, казва дизайнерът пред списание Architectural Digest.
Той разказва, че сутрините му започват с разходка или тренировка, последвана от посещение на местния плаж. Обикновено Джорджо си обядва във вилата, но когато иска по-шумна среда, се отправя към „Cinquante Cinq beach club“.

В късния следобед ходи на очарователния открит пазар в града „Place des Lices“.
Тази вила е с най-скромен външен вид и интериор, в сравнение с другите имоти на Армани (например с вилата му в Антигуа или с тази на скалистия сицилиански остров Пантелерия).
Джорджо купува двуетажната къща в Сен Тропе през 1996 г., като за това го убеждава сестра му Розана, която също притежава вила в градчето.

„Къщата беше в американски стил и имаше чудесен изглед към Средиземно море,“ припомня си дизайнерът. „Тогава исках нещо по-уютно, имах нужда от селска къща на брега на морето и затова я купих.“

Вижте снимки на красивата вила в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
инфо. преди 8 години
Да 219 метра яхта няма дори няма и 106,5 метрови яхти. За голяма се смята яхта над 50/60 метра. На Армания яхтата е 49,90 метра и не е малка.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"213-метрова яхта"...........???????????Селски, НЯМА ТАКАВА ЯХТА на змята построена бе !
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не е истински щастлив, ако другите не знаят за неговото щастие. Е, затова доспускат репортери да им снимат имотите. Иначе им дреме на хората за богаташките палати.
1
0
 
4
 
! Отговори
M преди 8 години
Ахм, да, скромничка е....