Майкъл Дъглас е пред ослепяване

Близките на актьора сериозно се притесняват за здравето му
15 май 2015 11:54, Мария Дуковска
9
Майкъл Дъглас е пред ослепяване
Майкъл и Катрин, Снимка: Reuters

Майкъл Дъглас смело победи рака на гърлото преди няколко години, но здравето му отново е в опасност. Близък приятел на 70-годишния актьор разкри пред "National Enquirer", че той има сериозни проблеми с очите и е на път да ослепее.

Според спекулациите Дъглас вече се бори с глаукома, дошла вследствие на лечението му с рака. По време на скорошно събитие на Американската ракова асоциация един от присъствалите коментира:

"Очите му изглеждаха възпалени и кървави. Чудех се как изобщо вижда. Беше плашещо!".

Други спекулации пък обясняват зачервяването и блясъка в очите на Майкъл с употребата на марихуана, която той продължил и след като се излекува от коварната болест през 2011 г.

В лечението на актьора влизаше 5-месечна химиотерапия, която според д-р Стюарт Фишър, хирург в Ню Джърси, "може да причини сериозни проблеми със зрението".

Повече звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тая хиена пак добре че е жив!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истинската новина тук е, че Днес.бг този път са написали "на път" вместо "напът". Значи или някой е уволнен, или някой го чака уволнение за нарушаване на дългогодишната традиция.
3
5
 
5
 
! Отговори
От БГ поздрави преди 8 години
У нас подобни проблеми лекуват минерални бани ..Нужна е смяна на водат а всеки ден и никаква химия..допустими са до 5 часа киснене и топене вкл на главата и цялото тяло..На близо не бива да има камери ,скенери и теле екрани /облъчват жертвите до 100 метра ..Има данни че е облъчван редовно от нови теле екрани с режещи скенери ..За него с а опасни и всички Сот инсталации..джиесами,свеотодиодни лампички хлор садъжащи Бойни отровни смеси от деизнфектанти..вкл от басейни
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
баща му е още жив а е на 99 г.Дано да прехвърли
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време му е па да смени булката - може и да се опрай!