Памела Андерсън пак свали дрехите заради PETA

Актрисата от години защитава каузите на организацията
19 май 2015 13:42, Мария Дуковска
6
Памела Андерсън пак свали дрехите заради PETA
Памела Андерсън; Снимка: PETA

Памела Андерсън е известна с любовта си към животните и страстта, с която отстоява техните права. Звездата е участвала в множество прояви на PETA, включително и няколко пъти се е разголвала в различни кампании на организацията.

И макар че актрисата вече е на 47 години, тя изглежда достатъчно добре, за да си позволи отново да свали дрехите напълно. Особено, когато каузата е в името на животните!

Новата изява на Памела пресъздава сцена от известния филм на Алфред Хичкок "Психо" и е свързана с нова кампания срещу отпадъчните води, свързани с търговията на месо.

След историческата суша в Калифорния в последните месеци се водят дебати за водни ограничения в САЩ. Русокосата звезда обаче смята, че решението на проблема не са само по-кратките душове, но и ограничение за селското стопанство.

Памела Андерсън, която е веган, споделя по повод новата кампания на PETA: "За производството на 500 грама говеждо месо се използва толкова вода, колкото му е необходимо на един човек за около половин година в банята".

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
1
 
! Отговори
BashtaVi преди 8 години
"За производството на 500 грама говеждо месо се използва толкова вода, колкото му е необходимо на един човек за около половин година в банята"Явно Памела се къпе един път на 6 месеца :(
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При всички положения за плодове и зеленчуци се хаби по-малко вода, защото все пак животните не фотосинтезират, нали и тяхната храна трябва да се полива, и отглежда. За мен лично най-големият проблем на човечеството е свръхконсумацията, няма как всички да станат вегани, но поне е хубаво да намалят количествата изядена храна- така ще сте и по-красиви ;) Много се надявам в един прекрасен ден да се зареждаме наравно със смартфоните си, а "истинската" храна да е отживелица.
4
6
 
3
 
! Отговори
От пандиза преди 8 години
Бабо, бабоооо ... ела да видиш жив крокодил.
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"За производството на 500 грама говеждо месо се използва толкова вода, колкото му е необходимо на един човек за около половин година в банята"Пълни глупости!!!Дай да спрем водата на хайванчето и да не му даваме да пие ли? А една крава е средно 400 кила. А не 500 грама! Ей тва веганите са много прости хора. Хубаво е питал човека по-долу, за поливане на зеленчуци колко вода отива!
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой ядат месо от магазина, други предпочитат предпочитат натурално...
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за поливането на зеленчуци и плодове колко вода отива...? Да питам аз, че не съм наясно.