Парис Хилтън заби предприемач

Новата й изгора има бизнес с нощни заведения
21 май 2015 22:41, Мария Дуковска
4
Парис Хилтън заби предприемач
Парис и Джо; Снимка: Splash News

Наскоро Парис Хилтън сподели, че се чувства готова за създаване на семейство и деца, стига да срещне подходящия човек. Дали обаче това е предприемачът Джо Форниър, с когото хотелската наследница е свързвана в последните няколко дни?

Парис и Джо са забелязвани вече два пъти заедно, независимо, че изявяващата се като диджей блондинка настоява, че двамата са "просто приятели".

Предполагаемата двойка дори пусна свои снимки в социалната мрежа, от които се вижда, че Хилтън и Форниър определено се забавляват заедно по време на престоя си в Кан.

32-годишният Джо има бизнес, свързан с нощни клубове, а в миналото е бил треньор. Преди две години пък предприемачът излизаше с риалити звездата Клои Симс.

Представител на Парис Хилтън отрече слуховете, че тя има връзка с Форниър. "Това не е вярно, те са приятели заради работата. Той я е наемал като диджей преди", споделя представителят.

Миналата година богатата наследница приключи връзката си с испанския модел Ривър Випери. В началото на тази година пък медиите свързваха блондинката с друг модел – 18-годишния Джордан Барет.

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Дими преди 8 години
Ех каква цензура царува тук , а имало свобода на словото ...
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За нея мераклии винаги ще има дори и на 100 г..