В новия дом на Робин Тик

Певецът е решил да загърби купоните в Ел Ей и да заживее в Малибу
21 май 2015 21:53, Теодора Драгоева
0
В новия дом на Робин Тик
Това е доскорошният дом на Робин в Ел Ей.; Снимка: la.curbed.com

Робин Тик е решил да изостави купонджиския стил на живот, който водеше до скоро в Лос Анджелис, като се премести да живее в много по-спокойното Малибу.

Поп певецът се сдоби с нова къща за 2,4 милиона щатски долара веднага след финализирането на развода си с актрисата Пола Патън.

Имението в Малибу на изпълнителят на хита "Blurred Lines" разполага с 4 спални, невероятна гледка към Тихия океан, 60 овощни дървета, както и един кон.

Интересното в случая е, че в новия дом на Робин няма дори басейн, което не е особено секси. Предишният дом на Тик в Западен Холивуд, който той продаде наскоро за 5 милиона долара, беше много по-впечатляващ.

Явно обаче, Робин е на вълна "промени", защото в последно време смени много неща в живота си - жената, къщата, взе си кученце и спря наркотиците и алкохола, ако се вярва на слуховете.

Той преживя и доста лични и професионални проблеми в последно време. Първо около краха на 10-годишния си брак с майката на сина си, а после и по въпроси, свързани с авторското право върху песента му с Фаръл Уилямс.

Вижте снимки на новата къща на певеца в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари