В британското имение на Джордж и Амал Клуни

Звездното семейство ще се нанесе в него в края на лятото
25 май 2015 20:57, Теодора Драгоева
11
В британското имение на Джордж и Амал Клуни
Снимка; popsugar.com

Преди няколко дни в интервю Джордж Клуни потвърди новината, че до края на лятото ще се премести да живее във Великобритания и по-точно в село Сонинг.

Холивудският актьор и жена му Амал си купиха имение в английска провинция миналата година за сумата от 12 милиона щатски долара.

37-годишната Амал, която е влиятелен адвокат и активист, е от ливански произход, но е родена в Лондон. Именно тя е накарала Клуни да купи имението на Острова, което се намира на 40 километра южно от британската столица, но е с изглед към река Темза.

Всъщност имотът от 5.5 акра е разположен на частен остров в самата река.

Къщата е от 17 век. В 900 кв. м пространство влизат 10 спални, фитнес зала и няколко дневни.

Бивш собственик на имота е финансистът Омар Байоми. Предполага се, че Джордж може и да има проблем с живота в английската провинция, като се има предвид, че досега живееше на места с по-топъл климат. Той има къща на езерото Комо в Италия, вила в Мексико и имение в Лос Анджелис.

Въпреки това в интервюто за USA Today Клуни каза, че няма търпение да заживее далеч от шума и суетата на Холивуд.

Той обясни: ''Там е много по-различно. Местните хора са много гостоприемни към нас. Има един единствен пъб в селото, до който се стига пеша през гробището. Направо фантастично!''

Освен това звездата сподели, че вече е заредил селската кръчма със своето собствено питие - текилата Casamigos.

Той каза: ''Когато отидох за първи път там, видях, че предлагат всички видове бири, но не и моята текила, затова вече ги зареждам редовно."

Вижте снимки на красивото имение на актьора и юристката в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Стил ретро боклук преди 8 години
Да имаш толкова много пари, а толкова ужасен вкус. Винаги съм се чудила защо богатите се чувстват длъжни да си напълнят къщата с мебели с криви кози крачета, това не им е било достатъчно на Клуневци, ами за да довършат съвършеният кич- тук картина на Мерлин Монро, там пано на тигър над камината, полюлеи или като в църква или като в дискотека.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво ще правят двете кукувици в тази огромна къща???Да гледат 5 деца - добре, а само двамката ще ги видим колко ще издържат в този мавзолей!!!
5
0
 
2
 
! Отговори
Стършел преди 8 години
Хубава сграда, но вътре обзавеждането е драма.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 4:Той е истински професионалист и може би ако бъде избран ще бъденай-много независим. Но да не забравяме, че нияо не зависи от него - ако покаже някакви признацина независимост ще се появи някой "луд" да го застреля, не е за сефте.Ако питаш мен, разлика никаква, аз лично се смея на самия себе си когато бях огрмно разочарован от "победата" на Буш срещу Кери.Оказа се, че разлика нямаше да има никаква - ако питаш мен, същитекафяви крайни продукти.
3
0
 
0
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Идеята за цветнокож не се е изчерпала, Бен Карсън къде го забрави?
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toя говорят, че го готвят за президент. То иначе идеята за цветнокож се изчерпа,от другата страна стои Буш най-младши,баба Клинтън още не се е наиграла и иска да се доказва въпреки мозъчния тумор, то сега идва ред на някоя друга кукла на конци.За разлика от алцхаймера Рейгън и бат Арни, Клунито е по-кадърен актьор и ще чете изразително речите, които му подготвят
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само да не се разведат до тогава :-)