Ким като Мерилин в бразилския "Vogue"

Риалити звездата за трети път позира за корица на Модната библия
29 май 2015 09:08, Теодора Драгоева
5
Ким като Мерилин в бразилския "Vogue"
Снимка: Vogue

Ким Кардашян засне третата си корица за "Vogue", като този път тя ще краси бразилското издание на Модната библия (юни/2015).

Риалити звездата позира в пози а-ла Мерилин Монро във фотосесията на Елън фон Унверт. На кадрите Ким все още е с руса коса, въпреки че вече си върна естествения тъмен цвят. Тя парадира със своите секси извивки, които предизвикателно крие зад ръцете си.

В интервюто 34-годишната красавица казва гордо на своите критици: "Призовавам всеки който иска, да се опита да направи всичко, което аз правя и тогава да ме съди имам ли талант, или нямам".

Ким се шегува още: "Аз съм късметлийка, че съм успешна без талант!" Освен това Ким разкрива, че не се тревожи от факта, че може да напълнее при втората си бременност, защото е дисциплинирана и уверена в себе си.

Съпругата на Кание Уест наскоро разкри, че се е подложила на ин витро процедура за зачеване, тъй като много иска да роди братче или сестриче на дъщеря си Норт, а не може да забременее по естествен начин. Процедурата е била неуспешна за жалост.

Вижте снимките на Ким като Мерилин в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
отврат!!!ТАЗИ СЕ ПОДИГРАВА СЪС СЕБЕ СИ :D
2
0
 
7
 
! Отговори
шщд преди 8 години
Мислех,че тая няма как да стане по-противна. Е,може!
1
0
 
5
 
! Отговори
Буаааахахахааха преди 8 години
Воге било модна бля бля , последния път кото го разгледах е само реклами и дори "репортажите" по дадена тема говорат сямо зя пари и цени на дрънкулки , после се чудим защо жените само за пари и за харчене мислят .