Как се хранят красавиците от света на модата?

Харнителните режими на моделите
6
Как се хранят красавиците от света на модата?
Кендъл Дженър; Снимка: Getty Images

Какво ѝ трябва на една жена, за да изглежда като супермодел?

Освен че задължително трябва да бъде благословена с убийствена генетика, важни са и правилният хранителен режим и добрата тренировка.

Ако искате да заприличате поне малко на моделите от кориците на списанията, трябва преди това да се запознаете с техния начин на живот. Разбира се, професионалните снимки не отговарят 100% на реалността, но все пак хубавото тяло на моделите си личи отдалече.

Вече сме ви разкривали по какъв начин поддържат перфектната си форма някои от красавиците на модата.

Кендъл Дженър, например, преди време сподели, че пие специална напитка с лимонена трева и зелен чай, както и много обича да закусва ябълки.

Лили Олдридж, един от ангелите на Victoria's Secret, пък преминава на по-строг хранителен режим преди всяка своя голяма изява. Тя изключва алкохола, солените храни и залага на постния протеин, плодовете с нисък гликемичен индекс и зеленчуците.

А какви са диетите на Наоми Кембъл, Миранда Кер, Кейт Ъптън, Кандис Суонепол и Джоан Смолс, може да научите, като влезете в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
егн преди 8 години
Кендъл е невероятна ,направо настръхнах
2
2
 
4
 
! Отговори
=== преди 8 години
Хайде малко по-професионално! Поддържайте нивото бре днесковци бегейски.Търси се менюто на порно актрисите, работното им време, плащат ли им овъртайм, на трудови договори ли са, имат ли норми за покриване...некви количествени, осигурява ли им се кетъринг или квото ядеш в кадър това е? Много ме вълнува!
1
4
 
2
 
! Отговори
Буаааахахахаа преди 8 години
манна небесна !? може би