Джейда Пинкет Смит: Не съм надзорник на Уил!

Актрисата обяснява защо не желае да следи мъжа си за изневери
1
Джейда Пинкет Смит: Не съм надзорник на Уил!
Снимка: Facebook

Джейда Пинкет Смит заяви в шоуто на Хауърд Стърн, че се е омъжила твърде рано за съпруга си Уил Смит.
Джейда и Уил сключиха брак през 1997 г., когато тя беше на 25 години, а той на 28. Актрисата сподели, че смята да даде съвет на децата си – Уилоу (14) и Джейдън (16) да не следват стъпките на родителите си.

43-годишната звезда признава, че днес вижда нещата по различен начин. Тя казва: „Не се женете млади! Бракът изисква много работа. Слава богу имам съпруг, който освен мой спътник в живота е и мой партньор във всичко. Можете ли да си представите какъв път сме изминали заедно с него. – 20 години пътуване. Добре, че се оказахме силни“.

Пинкет намекна преди време, че с 46-годишният Уил имат отворен брак, но сега тя казва, че това не е така и че двамата никога не са си изневерявали.

„Съпрузите трябва да си имат доверие. Аз не мога да бъда надзорник на Уил. Не мога да го наблюдавам нонстоп. Той е зрял мъж. Вярвам, че е почтен човек. Той има пълна свобода да прави каквото иска“, казва Джейда.

Освен това тя добавя: „Аз не съм съпруга, която вярва че мъжът ѝ никога няма да бъде привлечен от друга жена. Това обаче не означава, че той не ме обича и че трябва да консумира влечението си.“

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари