Вили Марковска: Няма да се откажа от професията си!

Актрисата за майчинството си и завръщането на сцената
7
Вили Марковска: Няма да се откажа от професията си!
Снимка: Facebook

Вили Марковска стана майка на момченце преди броени месеци, но вече се готви да се завърне на сцената.
Красивата актриса се омъжи за половинката си Иво Ангарски през лятото на 2012-та, а малко след това напусна светлината на прожекторите, спирайки участието си в сериала „Столичани в повече“. Появиха се слухове, че тя няма намерение да се завръща към актьорската професия и че е решила да се посвети изцяло на семейството си – това обаче се оказа измислица. Тя изобщо няма намерение да спира да работи, но споделя, че не търси славата на всяка цена.

Вили, честито, наскоро стана майка. Какъв родител смяташ, че ще бъдеш?

Благодаря, да се връща на всички, които не са изпитали това неимоверно щастие! Осъзнавам, че да си родител е най-голямата отговорност. Лично аз съм възпитавана от един родител – загубих баща си твърде рано и колкото и нескромно да прозвучи, смятам, че получих отлично възпитание на базата на личния пример. Днес много родители неправилно прехвърлят отговорността за възпитанието на децата си на училището или на други институции, та дори и на телевизията. Семейството единствено формира личността и затова е важно родителите да се грижат за възпитанието на детето.

Надявам се да съм строга и взискателна майка – не виждам абсолютно нищо лошо в това, даже напротив. Но знам какъв родител не искам да бъда – обсебващ и задушаващ! Искам детето ми да бъде свободно в изборите си.

Какво бебе е Красимир и на кого прилича повече?

Краси е... красиво бебе като всички бебета. Има прилики и с мен като малка, но сякаш повече прилича визуално на татко си.

Успя ли да си върнеш формата от преди бременността?

Честно казано по време на бременността полагах усилия и то не малко да не изгубя форма -хранех се здравословно, но умерено, не се тъпчех, не съм се лишила от нищо, което ми се е яло, но много се движех. До 8-мия месец на бременността си се разхождах с километри всеки ден – без значение дали е сняг или студ.
Качих 8 – 10 кг, но вече съм в много добра форма, но пак казвам – не без усилия и воля!
Това, че съм вегетарианка също ми помага, освен това йога, с която се занимавам въздейства и върху духа и върху тялото! Препоръчвам горещо практикуването на йога, когато видите резултата, никога няма да спрете! Сега през юни завършвам НСА и ставам дипломиран инструктор по йога и ще преподавам с огромно удоволствие и любов!

Как ще жонглираш с кариера, взаимоотношения и майчинство?

Ами всичко е въпрос на организация. В първия месец след раждането на Краси получих помощ от майка ми. Със съпруга ми ходихме и на училище за родители, което много ни помогна с базови знания за режим, хранене, къпане! Краси се оказа кротко бебче и влезе в режим бързо и безболезнено! Хора, майчинството е най-прекрасното нещо на света!

Какви компромиси е нужно да направи една жена, за да постигне този баланс?

Смятам, че една жена трябва задължително да не загърбва професията си, ако я обича. Трябва да се чувства пълноценна и като майка, и като жена, и като професионалист. Трудно е в днешно време да се постигне баланс, но смятам, че с подкрепа и разбиране в семейството, не е невъзможно!

Цялото интервю, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
6
 
! Отговори
ъм преди 8 години
пффффф, тая пък безинтересна скумрия току се навре зорлям из новините
3
3
 
11
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Изглежда хубава и умна.
2
6
 
7
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
До ОщетенНе знам дали е оборотна, но със сигурност е некадърна. Аз дори не бих я нарекъл актриса.
1
9
 
3
 
! Отговори
Ощетен преди 8 години
Оборотна ли е ?