Виктор, Андре и Петър – сексимволите в кухнята

Тримата майстори зад печката искрени извън прожекторите
Обновена: 10 юни 2015 16:19 | 10 юни 2015 16:15, Александър Попов
14
Виктор, Андре и Петър – сексимволите в кухнята
Снимка: bTV

Преди броени дни завърши първия сезон на MasterChef. Кулинарната битка предизвика голям интерес и спокойно може да се каже, че това беше най-качественото риалити от дълги години насам. Героите в него бяха хоби готвачи, но картината нямаше да е пълна без журито - Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев.

Тримата са различни, колоритни по свой начин. Съдбите на Андре Токев – енциклопедията, Петър Михалчев – бунтарят и Виктор Ангелов – педантът, са колкото различни, толкова и аналогични. Още след първия сезон те се превърнаха в звезди, които са търсени за автографи, получават любовни обяснения от млади момичета и дори вече са произведени в новите секссимволи от екрана.

Последното определение предизвиква гръмогласен мъжки смях. Най-изненадан от реакцията на хората като че ли е Петър Михалчев.

"Аз започнах като най-тъпия и най-лошия от тримата. Заради татуировките. Но сега кантарът се наклони малко на другата страна. Когато разхождам кучетата (Петър отглежда две кучета от порода Акита), дори бабите, които преди никак не ме харесваха, започват да ме спират и да ми говорят за тази рецепта, онази рецепта. Изведнъж станах национален герой", разказва пред сп. "Story" шеф Михалчев.

"Секссимволи звучи малко смешно, но все пак се надяваме да сме такива в очите на съпругите си", коментира пък шеф Ангелов.

Любовната история на Виктор е толкова впечатляваща, че може като нищо да засенчи славата му на виртуоз в кухнята. Двамата с Наталия се влюбили един в друг още в ученическите си години. Подгонил мечтата си обаче, след завършването Виктор заминал за Германия. Когато се върнал, любимата му вече била омъжена и имала семейство. Той обаче се заинатил и решил за себе си, че ще я чака колкото трябва, за да сбъдне другата си мечта – именно тя да бъде майка на неговото дете. Сигурно не един влюбен младеж е давал подобни клетви. Но Виктор я изпълнил, въпреки че това се равнявало на две десетилетия търпение и чакане.

Хулиганът в триото - Петър Михалчев, и съпругата му Ина са женени от 14 години, но връзката им била почти два пъти по-стара.

А ако става въпрос за състезание, то колегата им Андре Токев се оказва наистина сериозна конкуренция. Станал баща за първи път на 20 години, той и до ден днешен е сигурен, че и за двамата с жена му Мария, това е бил правилният и щастлив избор.

Приемат ли се за успели българи?

За Андре не е важно колко пари имаш и какви коли караш, важното е да си милионер в главата. Виктор го допълва, че е важно как си постигнал всичко. Според него всеки, който положи къртовски труд, образова се и работи по 14-15 часа на ден със сигурност ще постигне много.

През трите месеца на MasterChef те твърдят, че са оставили пристрастията си извън студиото. Оценявали са конкретното предизвикателство, не за заслугите на даден участник преди това.

Променил ли се е вкусът към храната на българина?

Според Петър - много. Защото все повече българи пътуват и знаят какво да търсят в чинията.

"Има и хора които остават старомодни и не можеш да ги промениш. Това жена му да го доведе на 8 март в японски ресторант и той да си търси шопската салата и ракийката и, като ги няма, да пита: „Ти къде си ме довела, ма?“ – този човек няма да се промени. Има и такива хора, но все повече българи са различни и приемат храната наистина като начин на живот, като лайфстайл", категоричен е Михалчев.

Кошмари извън кухнята

И шефовете имат страхове. За Петър Михалчев кошмарът е летищната проверка – и в Токио, и в Москва, при която на няколко пъти му се случвало да го събличат гол, може би заради недоверието, което буди татуираното му тяло. Това, което Андре не би искал никога да преживее отново, е сърдечният проблем, който го сполетял преди няколко години. Случило се така, че няколко месеца подред работел по 18-20 часа на ден, а преди и след това, тренирал за разпускане. И сърцето му не издържало. Виктор Ангелов се смята за щастливец, че не му се е случвало нещо, което да нарече кошмар. Но признава, че най-големият му страх е да не си отиде някой от близките му хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 8 години
Страхотни са и тримата- интелигентни, образовани, готини и те ме накараха да гледам БТВ. /само предаването им де/
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе защо им лепнахте възможно най-тъпия етикет, а отгоре на всичко и с правописна грешка?
9
0
 
3
 
! Отговори
Теляк Ибрикчиев преди 8 години
Голяма уста гладееееен ;)))
8
0
 
8
 
! Отговори
? преди 8 години
Какво означава думата "сексимволи" ? Може би е нещо като "секссимволи" ?
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шоуто бе много добро и тримата са толкова различни, но в същото време се допълват чудесно. Хареса ми предаването. В този часови пояс гледах всеки път шоуто.
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много са симпатични и тримата, но защо секс-символи. И готвенето ли премина към сексуалните удоволствия?
5
0
 
15
 
! Отговори
... преди 8 години
Бяло работно облекло се носи, когато си на работа в кухнята. Когато си жури може да обличаш каквото си пожелаеш ;) Намерил си за какво да се захванеш няма що.
4
4
 
16
 
! Отговори
24kitchen преди 8 години
Уф, като ги видя и пак се оригнах на филе миньон в бургундски сос , със салата от руколи и прясна коприва.
3
21
 
7
 
! Отговори
погр ебален агент преди 8 години
Тия приличат повече на мутри, отколкото на готвачи! Един истински готвач трябва да носи бяло работно облекло!
2
5
 
34
 
! Отговори
Милен преди 8 години
Успех и на тримата. Иначе това беше единственото смислено шоу в БГ ефира за последното десетилетие поне. Без безкрайните гласувания с СМС-и и без студия преди, след и по време на предаването. С нетърпение чакам втори сезон.
1
19
 
16
 
! Отговори
мудни и скучни преди 8 години
Защо готварските предавания по немските телевизии в ранния следобед, са по забавни и интересни от мудните и скучни подобни предавания в 20 часа по българските телевизии?