Майки и дъщери задават модата

Урок по стил от майка към дъщеря
15 юни 2015 19:57, Теодора Драгоева
0
Майки и дъщери задават модата
Кейти Холмс и Сури Круз. Снимка: Pinterest

Да си в крак с последните модни тенденции е предизвикателство. Не винаги да си известен и да имаш разпознаваем стил върви ръка за ръка.

Ако звездите успеят да привлекат вниманието ни един път с блестяща проява на вкус с избора си на облекло - това е добре. Успеят ли да го направят втори път, приковават вниманието ни. Това е моментът, в който ни става ясно, че в аутфитите им няма нищо случайно.

И започваме да ги следим ежедневно. Защото те стават тези, които ще издадат не само какво е модерно днес, а ще ни намигнат закачливо, разхождайки по улиците смела нова комбинация, за да ни подскажат какво ще бъде актуално утре.

Уроците по стил едва ли са безплатни. А докато намерим вярното решение е възможно дори да се изгубим. В свят толкова разнороден, позволяващ ни да изпитваме границите, докъде ще стигнем, когато правим първите крачки по безкрайния път?

За нас това може да изглежда като сложен ребус, но ето, че някои успяват да намерят подходящото решение още от съвсем ранна детска възраст. Кои ли са те?

Ексцентрично или не, но една от последните тенденции сред звездите е да обличат дъщерите си като умалени свои копия. Така, предавайки личния си, утвърден и успешен стил, успяват да им осигурят добър старт в предстоящото дълго модно приключение.

Съчетанията в умален размер са толкова вдъхновяващи, че понякога се чудим дали пък облеклото на децата не се препечатва модния успех на майките им.

В галерията на Tialoto.bg можете да видите малките принцеси на фешън кралици като Ким Кардашян и Джесика Алба, от които се вдъхновяваме всеки ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари