Кейт Хъдсън показва супер форма

Актрисата се гордее със здравословния си начин на живот
19 юни 2015 15:10, Мария Дуковска
3
Кейт Хъдсън показва супер форма
Снимка: Glamour, UK
Кейт Хъдсън е от известните дами, които много добре осъзнават, че добрата външност не е единственото нещо, с което човек се ражда. А нещо, което изисква време и усилия.

Неведнъж актрисата е показвала страхотно оформеното си тяло, така че едва ли ще се изненадате, че в новата си фотосесия Кейт за пореден път демонстрира резултатите от своя здравословен начин на живот.

Чаровната блондинка позира за юлския брой на списание Glamour, Великобритания и с гордост показва формите си. Актрисата е известна с факта, че е почитателка на спорта и здравословното хранене. Самата тя преди време сподели, че според нея, за да изглежда човек добре, той трябва да тренира всеки ден, както и да се храни правилно.

В новия брой на британското издание 36-годишната холивудска звезда говори за най-новото си начинание – колаборацията ѝ с Fabletics, която се изразява в колекция от спортни облекла. „Винаги съм искала да направя нещо в модата“, споделя майката на две деца.

„То трябваше да бъде достъпно. Постарах се да усвоя най-добрите материали за спорт с щампи и дизайн сякаш от висшата мода. Искахме да използваме технология за създаване на нещо, което е подходящо за хората, които се отнасят сериозно към своите тренировки, но в същото време нещо, което момичетата могат да носят по цял ден, всеки ден, дори да не тренират“, разкрива още Кейт Хъдсън.

Актрисата е фен на пилатеса и йогата, а напоследък е запалена по бокса, карането на ски и ездата.

Резултатите от всички тези физически активности може да видите в новата фотосесия на блондинката за британското списание Glamour. За целта само посетете галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя фотошоп много здравословен бе!
2
2
 
1
 
! Отговори
Papi преди 8 години
Мат Белами сигурно я е натиснал за второ дете и затова е бегала, че да не си развали фигурата. Овца.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека да живее здравословно, но в случая освен много фотошоп друго не виждам!