Крис Мартин забива Кайли Миноуг

Звездите се забавляват заедно все по-честичко
24 юни 2015 22:45, Мария Дуковска
1
Крис Мартин забива Кайли Миноуг
Кайли Миноуг и Крис Мартин; Снимка: dailymail.co.uk

Кайли Миноуг и Крис Мартин са близки приятели от години. Но вместо да се забавляват заедно в някое заведение, двамата избраха да се усамотят и да се разходят хванати за ръка в късните часове на нощта в Лондон. Именно тяхното поведение породи слуховете, че звездите може би са двойка.

Същият ден, преди срещата на Кайли и Крис, 47-годишната австралийска певица имала концерт в английската столица, но по-късно избрала единствено компанията на фронтмена на Coldplay. Източник сподели пред Sun: "Те бяха в собствения си малък свят, сякаш бяха забравили за всичко около себе си".

В момента Кайли Миноуг е необвързана, след като имаше няколко неуспешни връзки в последните години. За Крис Мартин пък, който вече се разведе с Гуинет Полтроу, се смята, че има любовни отношения с Дженифър Лорънс.

Източници, близки до двете музикални звезди, отрекоха те да са двойка, като подчертаха, че двамата са просто приятели. Представителят на Миноуг пък каза: "Те не се срещат. Няма нищо в това. Знам и от двете страни, че са приятели от години".

Още любопитни новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сладурчета са и двамата :)