Звездните двойки, които вече не мелят брашно заедно

Кои известни личности сложиха край на връзката си
24 юни 2015 21:53, Мария Дуковска
1
Звездните двойки, които вече не мелят брашно заедно
Сандра Бълок и Райън Гослинг; Снимка: Getty Images

В света на големите световни звезди обикновено връзките са нещо нетрайно и често една известна половинка бива заменена с друга.

Едва ли има човек, който може да опише всички преплетени отношения от любовния свят на звездите, защото там всичко се развива с много бързи темпове и е изключително динамично.

Толкова динамично, че вероятно никога няма сами да се сетите за някои вече бивши двойки, позиращи гордо заедно преди десетина или малко повече години.

Част от тези главни действащи лица вече са намерили истинската любов и са създали семейства, докато други все още са в търсене на човека за тях или пък са претърпели неуспех на брачния фронт.

Бившата двойка от далечната 2002 година – Сандра Бълок и Райън Гослинг е пример за това. Малко след като актрисата получи „Оскар“ за главна женска роля през 2010 година, тя се разведе със своя неверен съпруг Джеси Джеймс след пет години брак.

И до днес звездата не е успяла да намери нова любов. Райън Гослинг от своя страна стана баща на момиченце и откри идеалната жена в лицето на Ева Мендес. Сандра и Райън се срещат на снимачната площадка на филма „Убийство по учебник“ и имат връзка около една година.

Кои са другите бивши двойки, които сте забравили – проверете в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Първи!