Ники Михайлов за Алисия: Бъдещето ни е още по-добро!

Не съм интригант и лъжец, "режисират" филми с моето име
26
Ники Михайлов за Алисия: Бъдещето ни е още по-добро!
Снимка: Булфото, архив

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов често присъства в медийното пространство - и с изявите си на терена, и с тези извън него. Само признава, че животът му е колело, минал е и през ада, и през рая. Само преди дни той навърши 27 години и видимо е по-зрял и уверен.

"Винаги, няколко дни преди или след рождения ми ден, си правя равносметка за годината и в професионален, и в личен план – кое като цяло е могло да бъде по-добре, кое по-зле... Минах един много тежък период между 25-та и 26-та ми годишнина, когато бях във Верона. Имах проблеми с отбора, имах и една неприятна контузия. Тази година беше доста по-добра – и в професионален план, и най-важното е, че за първи път от няколко лета насам съм абсолютно здрав. Ако говорим за някаква промяна в мен самия, ми прави впечатление, че съм станал значително по-отговорен както към себе си, така и към хората около мен", каза в интервю пред сп. Story Михайлов.

За себе си е категоричен, че не е интригант и лъжец и държи на честните и прями отношения с хората около него.

"Аз съм искрен и позитивен човек. Определени жълти медии или журналисти, които не ме харесват, режисират "филми" с моето име, но това не означава, че аз участвам в тях. Много от нещата, които се тиражират, са лъжи. А ако се тръгне от доза истина в някои от информациите, по начина, по който са казани и доукрасени, вече нямат нищо общо със случая. Но на мен ми е ясно, че живеем в свободна държава и всеки може да говори и пише каквото иска. И това е така навсякъде по света с всички популярни личности. Освен това ми е ясно, че в България има 10 мъже, които са интересни на обществото и аз съм един от тях, колкото и нескромно да звучи", допълва футболистът.

Признава, че преди години е слагал себе си на първо място.

"Все още са пред очите ми нещата, които, като се върна 3-4 години назад, ми бяха интересни и ме правеха щастлив. Сега гледам по-сериозно на бъдещето, обмислям стъпки и за семейство", признава Николай пред списанието. И допълва, че е готов за новата отговорна роля на съпругг и баща. Иска жената до него да е добра майка, вярна съпруга и да може да го изтърпи.

Дали това ще бъде Алисия, с която преди няколко месеца се разделиха?

"Още когато се разделихме с Алисия, казах, че не е заради друга жена. Прекалено много я уважавам и имам силни чувства към нея, за да допусна това да се случи. Тя за мен е един уникален човек, който през тези 4 години, в които бяхме заедно, и в добро, и в лошо (а повече беше лошото, особено от здравословна гледна точка), винаги е била зад гърба ми, помагала ми е и, ако не беше до мен, в редица моменти щеше да ми бъде по-тежко. Тя наистина ми беше опора и ми беше истинска половинка. Жена, която знае какво иска, знае как да го постигне, много добра майка", заяви Николай Михайлов и допълва, че няма да коментира личния си живот и жената, с която е.

"Важното е ние двамата с нея да сме щастливи и да си живеем живота така, както на нас ни харесва, без да допускаме други хора да се месят във връзката ни".

Колкото до Алисия и дали всичко е загърбено, той е пределно ясен - "Няма какво да загърбваме с Алисия – миналото ни е перфектно, настоящето също, а бъдещето ще е още по-добро!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко ли са платили да ги снимат защото никой не се интересува от тях?
20
1
 
3
 
! Отговори
Черешката преди 8 години
Ужасни са, некадърни!
19
3
 
1
 
! Отговори
А преди 8 години
Като не Ви интересуват, защо четете за тях?
18
0
 
7
 
! Отговори
Нели преди 8 години
Кой се интересува от тия смешни хора? Не замърсявайте пространството с техните имена, а с какво са известни? Алисия се мисли за певица - сигурно в някоя чалготека и се кефят, след няколко ракии. За Н.Михайлов нямам коментар, толкова е безинтересен.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много са гнусни тия двамата.Той е толкова вратар,колкото е космонавт,то за нищо не го бива мили,ако не беше баща му,щеше да кара такси.А селяндурката е под всякаква критика,похабена,вдлъбната вече от операции,скоро я видях на живо в един ресторант и изпищях от ужас.Грозна гледка.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той се прави, че играе футбол, а лелята се прави, че е пИвица, а всъщност е метреса на продуцента си.Пасмина!
15
1
 
3
 
! Отговори
гост преди 8 години
ха ха!
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересувам се толкова много от споменатите, колкото от Младен и Анастасия. Които и да са те...
13
2
 
8
 
! Отговори
az преди 8 години
Dnes.bg ne zanimavaite xopata s tezi BOKLUCI na nikoi ne mu puka za taq ***
12
2
 
9
 
! Отговори
666 преди 8 години
Днес, за тия двамта, ми дреме още по-малко на шмайзера отколкото вчера :)
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напротив Ники, ти си интригант, ти тровиш атмосферата в национала,ти си чалгаджия и престъпник (още се крие какво точно стана след като бе пиян след връщането ти от пловдивската чалготека).Махай се от национала, ние не те искаме.
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека да напомним за лаиците в тази област как просперира Никито.В Левски имаше двама млади вратари - Митрев и Никито като Митревбе с класи по-добър от нашето момче, обаче избора за втори вратар паднавърху Никито. Следващата преграда бе Георги Петков (Гошо вратарчето), завремето си най-добрия вратар в Бг. Наглостта на Перуката стига дотам, челансираше сина си дори в ключови мачове в Шампионската Лига.Накрая всичко си идва на мястото.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 3 "И какво ни засягат нас тези двамата? Сериозно питам ако може някой да обясни..."Все пак си си направил труда да кликнеш върху статията, да я прочетеш, да измислиш коментар, да го напишеш и публикуваш... После се чудиш защо хората влизат тук. Много ясно, че като видят, че има някакъв поток от коментари им става интересно.. по добре игнорирай.. ето и аз загубих 2 мин от живота си с тази простотия
8
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ники Михайлов можеше да стане нещо, ако имаше повече мозък. Беше титуляр в един от най-силните отбори на Холандия - Твенте, участваше с него в шампионска лига и в УЕФА. Липсваха му обаче чалготеките и пиячката, затова накрая се озова в Турция.
7
1
 
27
 
! Отговори
Сеир бг преди 8 години
*** с кифла
6
1
 
22
 
! Отговори
EU преди 8 години
това е жалката ни родна картинка....нямям думи....*** до помяра....
5
2
 
31
 
! Отговори
Анчо Шукри преди 8 години
Страшен "елит" имате българите. Уникални!
4
1
 
22
 
! Отговори
77 преди 8 години
МИХАЙЛОВ ,ИМАШ ХИДРОЦЕФАЛИЯ .ОБЪРНИ СИ ВНИМАНИЕ ЗАЩОТО ГЛАВАТА ТИ ЩЕ СТАВА ПО ГОЛЯМА .
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чакайте, този вратар ли беше? Някой да го е запомнил с нещо като вратар или като синчето на Тате? ***, ужасни и нагли ***!!
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малката перука е *** като голямата..Каква звезда е, че чак бил един от 10-тината интересни на обществото мъже.. Айде по-скромно бе! Обществото не се състои само от тези кифлички които ги събира по чалготеките.