Зарко зарязал Десислава, защото не искала деца

ММА боецът искал да създаде семейство, но тя се дърпала
Обновена: 13 юли 2015 14:09 | 9 юли 2015 07:43,
13
Зарко зарязал Десислава, защото не искала деца
Снимка: Facebook

Десислава призна, че 4-годишната й връзка с ММА боеца Светлозар Савов-Зарко е приключила, защото тя не е искала да забременее от него.

В интервю за сп. "Story" пайнерката разкри подробности около раздялата им, заявявайки, че не трети човек е бил причината за този развой в личния й живот.

"Зарко искаше да се съберем, искаше семейство и дете и изтълкува новата крачка в кариерата ми като вид отказ от моя страна. Което не е така. Пяла съм до 5-ия месец на бременността ми с Майки, на мен работата не ми пречи да имам дете - една малка почивка и после, като се възстановиш, продължаваш. Но той беше убеден в своята истина, което малко по малко пречупи нещата помежду ни и ни отдалечи", твърди Десислава.

"Имаше много спекулации почти през цялото време. Ние почти четири години бяхме заедно и като казвам бяхме, вече не сме заедно. Не мислех, че ще съобщя това и ще го кажа, но може би, понеже съм обществена личност, хората се интересуват какво се случва. Без да влизам в подробности, мога само да кажа, че не сме заедно. Искам да допълня, че причината не е нито друг мъж, нито друга жена, просто някакво стечение на обстоятелствата", допълни тя.

Десислава подчерта, че двамата са се разделили, докато все още се обичат, а като причина - разминаване в очакванията и от разстоянието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
десито е много сладка, ама много ***.
6
0
 
15
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Деситу е сладуранка. Руса, добродушна, с големи балкони и в тяло не е зле. Да си хване бизнесмен. Както всички нормални фолкаджийки.
5
1
 
22
 
! Отговори
Тиквоний преди 8 години
Па тоя ,,анабол,, може ли да я ,,оноди,, ,бе !!!???
4
9
 
11
 
! Отговори
Bojeee, boje преди 8 години
Taq durta kuchka i tq deca
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
О, Боже, цяла месец не спя, за да узная какви мисли преминават през празните глави на някакви празни хора- "журналистите" имам предвид, не нещастните хорица от снимката, с които някой си пълни "новинарката".
2
1
 
61
 
! Отговори
Щастлив преди 8 години
След тази толкова интересна, вълнуваща и водеща новина, денят ми вече има смисъл!
1
6
 
31
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
До Анониментя си има дете ..:) той да си направи /с друга/