Независимите жени в музикалната индустрия

Кои са "лошите" момичета, достойни за пример?
26 юли 2015 21:56, Теодора Драгоева
0
Независимите жени в музикалната индустрия
Бионсе, Снимка: Instagram

В днешно време еманципацията определено е факт и постоянно виждаме примери за жени, развиващи се във всяка една сфера, рамо до рамо с мъжете.
Силният характер не познава пол и историята всекидневно ни показва не един или два примера за това.
Музикалната индустрия представя широко поле за изява на точно тези независими дами, които често се оказват много по-смели и самостоятелни от много представители на мъжкия пол.

През годините тези съвременни диви се утвърдиха като основен фактор и пример за това, че породата на доминиращите жени съществува и те са тук, за да разделят и владеят.

Представяме ви най-лошите момичета на музикалната сцена, които вдъхновяват няколко поколения жени и ни учат, че силната жена може всичко.
Независимо от обстоятелствата, те са тези, които дават тон и създават актуалните тенденции в днешно време.

Бионсе
Госпожа Картър, Queen B, Бионсе – тя има много имена и с творчеството си постоянно напомня на жените, че се събуждат перфектни и владеят света.

Песни като „Diva“, „Flawless“, „Single ladies“ и последният проект с Ники Минаж „Feeling myself“ са спечелили първите места както в класациите, така и в сърцата на дамите.
В крайна сметка, творчеството на съпругата на Джей Зи се явява своеобразен комплимент и стимулира самочувствието на нежния пол, без да го разделя по критерии като възраст, семейно положение и позиция.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари