Боби Кристина – най-сетне в покой

Знаменитости се сбогуват с дъщерята на Уитни Хюстън
27 юли 2015 12:23, Петя Славова
7
Боби Кристина – най-сетне в покой
Снимка: архив, Reuters

Докато вестта за кончината на Боби Кристина се разпространяваше в социалните медии, знаменитости отдадоха почит към починалата дъщеря на Уитни Хюстън.

"Най-сетне в покой", написа влиятелната медийна дама Опра Уинфри в Тwitter.

"Сърцето ми тежи. Почивай в мир заедно с майка си, Боби Кристина. Молитвите ми са отправени към Боби Браун и семейство Хюстън", гласи туитът на носителката на "Грами" Миси Елиът.

"Почивай в Рая. Ти беше много обичана, Боби Кристина Браун", пише актрисата, певица и модел Холи Робинсън Пийт. Същото е написала в Тwitter и актрисата Тараджи П. Хенсън.

Още по темата

"Почивай в мир, Боби Кристина. Дълбоко съчувствам на баща ти Боби Браун и баба ти Сиси Хюстън. Ще липсваш на всички ни, мила", пише актрисата Вивика А. Фокс.

Краткият хаотичен живот на Боби Кристина Браун - единственото дете на легендарната Уитни Хюстън и Боби Браун, всъщност никога не й е принадлежал. Родена и отгледана в сянката на чужди слава и скандали, Боби Кристина е смазана от постиженията и демоните на другите, преди още да е осъзнала коя е в действителност, коментира Асошиейтед прес.

Въпреки това Боби Кристина Браун имаше мечти. Тя се самоопределяше като "дъщерята на кралица Уитни Хюстън", "представителка на шоубизнеса/актриса", "последната от изчезваща порода".

Скоро след смъртта на Уитни Хюстън в навечерието на наградите "Грами" през 2012 г., Боби Кристина Браун сподели с Опра Уинфри, че иска да продължи пътя на майка си като певица, актриса и танцьорка. Невъзможно е обаче да следваш суперзвезда от ранга на Хюстън - носителка на шест награди "Грами" и продала само в САЩ над 50 милиона записа. Бащата на Боби Кристина, "лошото момче" Боби Браун, също е звезда от голяма величина, преди дрогата и съдебните проблеми да бележат професионалния му път.

Боби Кристина Браун така и не успя да изгради собствена кариера. Актьорът и продуцент Тайлър Пери видя в нея бъдеща актриса след дебюта й през 2012 г. в телевизионното му шоу "За добро или лошо". Дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун обаче се появи само в един епизод. Като се изключат две обречени телевизионни риалитита и случайни папарашки видеа, имиджът на Боби Кристина Браун се гради най-вече върху селфитата, които тя публикува онлайн.

Момичето, придружавало родителите си на наградни шоута и по червените килими, участвало заедно с тях в риалити шоу и дори изпълнило дует с майка си през 2009 г., успя в едно - да стане интернет сензация с над 11 000 поста и 164 000 последователи в Туитър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Заглавието е такова, защото е цитирана великата Опра Уинфри, която е изтърсила тази нелепица
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момичето е било много объркано, без изграден характер и стабилна ценностна система е било трудно да оцелее в тези среди.
4
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Най-сетне в покой"?!? Сериозно ли сте написали такова заглавие? Супер неадекватни сте понякога.
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, що за заглавие?
2
0
 
31
 
! Отговори
kiki преди 8 години
pochivai v mir !
1
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
one nigger down.......