Клое Кардашян травматизирана, майка й прави секс в съседство

Риалити звездата в най-горещата си фотосесия досега
29 юли 2015 23:00, Теодора Драгоева
13
Клое Кардашян травматизирана, майка й прави секс в съседство
Снимка: сп. Complex

Най-малката от трите сестри Кардашян - 31-годишната Клое, позира за корицата на новия брой на списание Complex. Това може би е най-сексапилната фотосеcия, правена досега от пищната риалити звезда.

Ето и няколко акцента от интервюто с Клое за изданието:

Относно критиките към малката ѝ полусестра Кайли Дженър за връзката ѝ с рапъра Тайга (който се раздели с половинката си заради нея): "Мисля, че и аз на 16 години, щях да спя с мъж, който е над 20-годишен. Кайли не е нормално 17-годишно момиче. Тя е надраснала възрастта си отдавна. Нейните приятелки се мотаят и спят по цял ден, а тя ходи по бизнес срещи, а наскоро купи първата си къща. Това са неща, които някои хора постигат в 30-те си години."

За доведения си баща Брус Дженър, който наскоро стана жена и вече се казва Кейтлин: "Никой от нас не знаеше за прехода, през който той е решил да мине, сменяйки своя пол. За нас това беше объркващо. Той говори с нас около шест месеца преди да се покаже пред света, като ни каза, че ще дойде момент, в който ще го виждаме облечен винаги в женски дрехи. Ние не говорехме за това с майка ни, а всички знаехме... Мисля, че това ни причини много болка като семейство. Ние със сестрите ми обаче решихме да го подкрепим, защото не искахме да бъде толкова самотен в този важен ключов от живота си."

За това, че майка ѝ Крис Дженър отново ходи по срещи: "Майка ми живее добър живот точно сега. Признавам, че когато разбрах, че тя си има гадже, първо ми беше странно. Мисълта, че тя флиртува подобно на младите момичета ми беше неприятна. Чувствах се неудобно. Все пак тя има връзка с 32-годишен мъж, а тя е над 50-годишна. За мен е травматизиращо, че ги чувам как правят секс в съседната стая."

За да видите предизвикателната сесия на Клоe, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Семейство от грозни делви
6
0
 
11
 
! Отговори
аог преди 8 години
на 17 ходи по бизнес ...хахахахах, проституцията е противозаконна следователно не е бизнес!
5
1
 
17
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Известни са щото са на Ян ;)) Инак нанайси хахаха
4
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, пишете повече за семейтво Кардашиян.Но какви са тези трагедии - майката Кардашиян се пльока с по-младо момче от дъщерите и, а Коле чува как се клати кревата в съседната стая.Много интересно - може ли да увеличите статиите за това семейство на 3-4 дневно?
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на Клое, и на кака й, и на сестра й, вуйна й майка й, и на всичките в за. я двор. С уважение и упование!
2
1
 
32
 
! Отговори
Местан Местанов преди 8 години
Местя
1
2
 
30
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
местя..