Хубавата жена остана без мъж, казал й сбогом

Джулия Робъртс се развежда след 13 години брак
1 авг 2015 12:41,
40
Хубавата жена остана без мъж, казал й сбогом
Снимка: Reuters

Холивудската актриса Джулия Робъртс се развежда със съпруга си Даниел Модър след 13 години брак.

Инициатор на раздялата е съпругът, с който Робърт се запозна през 2001 година по време на снимките на „Мексиканецът” . Даниел Модър е оператор на филма.

Запознат със ситуацията източник казва, че Даниел ”просто е почувствал, че партньорството им е престанало да бъде истинско”, съобщава Hollywodlife.com, цитирано от ”24 часа”.

На мъжа на звездата на филмите ”Хубава жена” и „Булката беглец” му е писнало от твърде емоционалната му съпруга, която в един момент може да му крещи, а само след минута да започне да се извинява.

В резултат на развода 47-годишната Джулия може да се лиши от голяма част от своето състояние, оценявано на 225 милиона долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
19, с шкембак и косми по ръцете и краката съм, а не като сегашните младежи, бръснат се навсякъде, само не и там дето трябва - лицето! :)
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А не, просто е изчакал да не е съвсем след 10 годишнината, та да го обвинят че е бил с нея само за пари. В Калифорния, след 10 години отпадат предбрачните договори и финансите са 50/50. Жалко за децата....
36
0
 
2
 
! Отговори
Ръчката преди 8 години
Джулито ли? Не го мислете Джулито,дори и на тези години винаги ще се намери кой да го изръчка,даже и след 10 и даже ,и след 20години.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много важно,здравей на следващия!
34
1
 
14
 
! Отговори
ЛЕКАР преди 8 години
Само да Ви светна,трудно му е на мъжа след андропаузата,защото тестостеронът му спада ахаааа до нивото на естрогена.При жената обратно,спада естрогенът и тестостеронът й "ликува".Така,че жената го може винаги,независимо от възрастта,докато мъжът уви...Това е човешката физика,научни факти.Четете повече!
33
22
 
3
 
! Отговори
М-даааааа ... преди 8 години
47-годишната Джулия - Хубава, та хубава ... и колко може да е хубава една жена на 47 години, която влиза в 50 - сеттака ...
32
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами вероятно хубавата жена вече се е превърнала в полу-хубава лелка и на мъжът и му е дошло до гуша. Разбираемо е. Годините не прощават
31
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При мъжете критическата е по страшна, невидима и разрушителна.
30
23
 
8
 
! Отговори
Ех живот ли е преди 8 години
Не се омъжвайте за по млади от вас мъже. Едно е жена на 45 към 50, друго е мъж на толкова. Мъжът да е поне 67 години повъзрастен от жената, а този Дани се чувства че е с кака тип кукувица дето наближава климакса и си сменя настроенията през половин час. Разбирам го човека. И аз да съм мъж на 45 ще искам някоя 30 годишна да ме поти, а не изморена лелка.
29
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И със сто милиона си е добре. Няма да остане гладна. Тя пак ще има пари, този бай никой ще намери някоя млада да му изпапка милионите. Обикновено така се случва.
28
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много я харесвам. Добра артистка и хубава жена. Всяка възраст има своята хубост.
27
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да напомня на *** с дебелия тумбак,че Джулия Робъртс е АКТРИСА,не е модел,че да й даваме оценки според външността.На мен не ми харесва как изглежда Меси примерно,но какво значение има - нали е футболист,а не манекен.Мерил Стрийп не е класическа красавица,но е брилянтна актриса.Сигурно Ал Пачино и Робърт де Ниро са суперкрасавци...Или на БГ терен - Георги Русев,Велко Кънев,Надя Тодорова - гениални актьори.И другия "порок" - възрастта.Не знаех,че е грешно да си текат годините и човек да остарява
26
6
 
6
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
В техните среди обикновено жените влачат голяма част от натрупаните пари.Хайде веднъж и един мъж да вземе.Странно-когато жена взема едно 15,20,а понякога и много по-голям % от печалбите на даден актьор,спортист,музикант и т.н. е оправдано и приемливо,а сега така е написано сякаш този Даниъл няма право.
25
22
 
7
 
! Отговори
Дъртънян преди 8 години
То развода е ясен по кви причини е. Хем за пари, хем вече му идва старичка. Човека иска да боцка агнешко еййй.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
izvoda nese jeneta ostarqla raota e i mnogo opasna
23
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Станала му е дърта, решил е да си вземе някой милион покрай развода и да си гледа кефа.
22
17
 
8
 
! Отговори
General Gadorian преди 8 години
Красотата е относително нещо. Но все пак. Ми че те половината български артистки от едно време и сега са по хубави от Джулия. Например Невена Коканова и Сашка Братанова или Вили Марковска.
21
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Pretty Woman e филм от 1990г. Джулия Робъртс беше хубава тогава.
20
2
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
Не са муруци,а най-обикновени метросексуални саксиени демокрасти!:)
19
4
 
12
 
! Отговори
за нея преди 8 години
Ричард Гиър само се подсмихнал и казал:Страхотна е!