Алисия – новият сексимвол на Холивуд

26-годишната съблазнява с чар и перфектна фигура
4 авг 2015 19:16, Мария Дуковска
3
Алисия – новият сексимвол на Холивуд
Снимка; EDIT
Алисия Викандер е изумително красива във флоралните рокли, с които позира за най-новата си фотосесия.
Сексапилната датска актриса е лице на корицата на списание Edit, а снимките са дело на фотографа Дейвид Белмеър.

26-годишната Алисия стана известна като новото гадже на Майкъл Фасбендър (двамата се запознаха миналата година на снимачната площадка на филма "The Light Between Oceans"), но всъщност тя има всички данни да се превърне в новия секссимвол на Холивуд.

Ако не сте гледали чаровната брюнетка във филмите "Екс машина", "Седмият син" или "Testament of Youth", то скоро ще можете да я гледате в новия филм на Гай Ричи "The Man from U.N.C.L.E." или в "The Danish Girl", където си партнира с Еди Редмейн и Амбър Хърд.

Мис Викандер участва в редица вълнуващи проекти напоследък (ще участва и в следващия филм за Борн с Мат Деймънд) и е наясно, че скоро ще изгуби своята анонимност.

Именно заради това тя казва следното: ''Страдам от постоянна тревожност, че успехът ми от последните месеци няма да продължи вечно. Киното е труден бизнес. Наистина труден. И аз постоянно мисля върху това, как да не объркам посоката."

Алисия казва още в интервюто, че ѝ е неудобно да говори за личния си живот и по-специално за връзката си с 38-годишния Майкъл Фасбендер.

Тя споделя: "Да се превърнеш в знаменитост е само едно допълнение към актьорската кариера, която съм си избрала. Но аз не се чувствам много комфортно да говоря за себе си. Вярвам, че трябва да се опитам да опазя личния си живот."

Брюнетката споделя, че любовта ѝ към актьорската професия, тя е наследила от майка си, която е театрална актриса в родната ѝ Швеция. Тя споделя: "Спомням си всеки един детайл от театъра - светлините, миризмата, усещането за магията..."

Освен това тя споделя за работата си: "Наясно съм, че се опитвам да свърша добра работа на език, който не е моят роден. Работя усърдно, но се чувствам малко самотна."

Вижте снимките на прекрасната Алисия в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъмнокоса шведка? Брюнетка - любимка в Холивуд? Странна красота без да е съвършена и изрисувана? Интересно! Интересно е и че изгежда висока и стройна жена на снимките, а всъщност е миньонче. Свикнали сме с други шведки в Холивуд - високи, руси, кукли...
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам каква е, но оръдието ми се пренатегна от мерак по тва агънце...
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Датска актриса или шведска?