Майлс Телър определен като "задник" в списание "Esquire"

Актьорът се възмути на обидата от мъжкото издание
1
Майлс Телър определен като "задник" в списание "Esquire"
Снимка: сп.Esquire

Майлс Телър имаше честта да направи екранния си дебют през 2010 година редом до звездата Никол Кидман във филма "Заешка дупка" по наградената с Пулицър пиеса.

След това той се снима в хитовите ленти "Живея за момента", "Танцуването забранено", "Дивергенти", "That Awkward Moment" и "Камшичен удар", а скоро ще го гледаме в екшъна "Фантастичната четворка".

Изобщо този 28-годишен американски актьор успя да се превърне в звезда без много усилия и без идеалната холивудска визия.

Майлс знае, че не е типичен красавец, но не му пука особено. Той прави своя дебют на корица на мъжко списание, позирайки за новия брой на Esquire (септември/2015) в една доста гореща фотосесия.

Странното е, че редакторите на списанието го описват със симпатия като "задник" и "непукист", от което той се обиди, контрирайки ги, че не вижда нищо готино в това да го наричат "задник" и че не смята, че авторът на статията му прави добра услуга.

След излизането на статията, Майлс сподели в социалната мрежа възмущението си по следния начин: "Еsquire са в голяма грешка за мен. Не мисля, че има нещо готино или забавно в това да ме наричат "задник". Те въвеждат читателите си в голямо заблуждение".

А ето и няколко акцента от интервюто с Телър за изданието:
За пушенето на марихуана: "Единственото нещо, което ме интересуваше в колежа беше да пуша трева. Това обяснява защо не бях особено добър ученик. Спрях с марихуаната, когато започнах да правя филми и се преместих в Лос Анджелис. Просто се налагаше да бъда достатъчно адекватен, за да си вдигам телефона."

За отношението си към актьорската професия: "Непрекъснато се чудя дали сам не си налагам някаква цензура. Мисля върху това дали живея живота си с някакви ограничения и филтри, подобни на тези, които се ползват за камерите".

За да видите снимките на Майлс, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари