Ед Шийран излиза с Никол Шерцингер

Двамата са засечени да посещават дома на Шийран в Англия
Обновена: 10 авг 2015 16:31 | 10 авг 2015 13:24, Мария Дуковска
1
Ед Шийран излиза с Никол Шерцингер
Снимка: Instagram

Ед Шийран и Никол Шерцингер са най-новата звездна двойка, съобщава Femalefirst.co.uk. Според близък приятел на британския музикант, той се среща отскоро с Никол и са в ранните етапи на връзката си.

Приятелят на изпълнителя на хита "Thinking Out Loud" допълва: "Доколкото той (Ед) е наясно, двамата с Никол все още са на ниво първи срещи и той не го крие от близките си приятели и колеги. Възможно е тези среши да не се развият в нещо по-сериозно, но в момента определено са близки."

Червенокосият Ед покани колежката си Никол да е гост звезда в три от концертите му в Лондон това лято и двамата бяха засечени да се забавляват заедно след спектаклите. Звездите дори посетиха заедно родния град на Шийран - Флемлингам, Съфолк.

Според приятеля на Ед, Никол била впечатлена от гостуването в дома на Шийран и непрекъснато повтаряла, че всичко е прекрасно и "много истинско".

37-годишната Никол сама запали искрите на съмнението, че между нея и Шийран има нещо повече от приятелство, като публикува снимка, на която двамата са опрели интимно гърбове един в друг.

Засега никой от екипа на Шерцингер не е потвърдил илиотхвърлил слуха за връзката й с Шийран, а говорител на британеца отрече двамата да са романтично свързани. Каква е истината, предстои да разберем.

Още звездни новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Hhh преди 8 години
Тоя е висок 173см с грозна мутра и слаб, от всичките мъже с които може да бъде го избра него хаха. Тоя е буфер след раздялата й, за кратко ще е