Кои звезди изневериха с хора от антуража

Вижте кои знаменитости започнаха афера със свой подчинен
Обновена: 11 авг 2015 08:06 | 10 авг 2015 23:00, Теодора Драгоева
6
Кои звезди изневериха с хора от антуража
Бен Афлек и бавачката на децата му; Снимка: dailymail.co.uk

Бен Афлек взриви общественото мнение преди няколко седмици, след като стана ясно, че ще се развежда с майката на трите си деца - актрисата Дженифър Гарнър, с която бяха заедно 12 години.

Оказа се, че основната причина за предстоящия развод на холивудската двойка не се крие в друго, ами в изневярата на Афлек с бившата бавачка на децата му - 28-годишната блондинка Кристин Озуниян.

И все пак, 42-годишният Бен не е нито първата, нито последната световна звезда, която провали брака си заради афера с член на персонала си.

В този клуб влизат още много знаменитости като Арнолд Шварценегер, Джъд Лоу и Итън Хоук.

Всички те бяха зарязани от известните си и уважавани съпруги/годеници (Мария Шрайвър, Сиена Милър и Ума Търман) заради кръшкане с детегледачката на наследниците си.

Други звезди, които се "подхлъзнаха" емоционално по човек от антуража си, са покойният Робин Уилямс, Бил Клинтън и Хайди Клум. В повечето от тези случаи изневярата не е довела до дълга връзка

Вижте в галерията на Тialoto.bg и кои за звездите, които изневериха на законните си половинки с бавачки, гледачки и секретарки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си бяха взели детегледачка на 45-60 години. Всеки ще се заглежда по нещо младо и хубаво, което на всичкото отгоре е в къщата ти. Особено като се навежда да държи децата докато се учат да ходят :)
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен Бен, Арнолд, Джъд, Итън и компания не са виновни. Те са жертви. Представете си само - жената е зарязала децата на бавачката и вее *** по благотворителни коктейли, човек се прибира в къщи и някое пухкаво бъбрече му се навежда да бърше прахта от камината или направо с влизането рипа да му прави шпагат на сливиците. Е, кой мъж би издържал на подобен тормоз.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки мъж иска агнешно, не може само на боб яхния да се каара. 28 годишна бавачка, няма да я бави.
2
0
 
4
 
! Отговори
Lud преди 8 години
Да дойда да ти ги гледам
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз защо си гледам сама децата:)