Калиста Флокхарт за катастрофата на Харисън Форд: Беше ужас!

Актрисата разказва за инцидента, който за малко не уби мъжа й
11 авг 2015 20:52, Мария Дуковска
3
Калиста Флокхарт за катастрофата на Харисън Форд: Беше ужас!
Снимка: архив, Reuters

Калиста Флокхарт за пръв път говори за катастрофата на Харисън Форд през пролетта, когато самолетът му се разби и актьорът оцеля като по чудо.

Звездата от сериала "Али Макбийл" отговаря на UsMagazine на въпроса как се чувстват тя и партньорът й, няколко месеца след инцидента:

"Сега той (Харисън) е добре. Благодаря, че попитахте. Беше много трудно, наистина бе ужасяващ момент за семейството ни. Това ни накара да повярваме за пореден път как животът ти може да се преобърне за секунди. Трябва да оценяваме всяка секунда, докато сме живи, защото човек никога не знае".

Актрисата допълва пред изданието, че инцидентът е оказал сериозен ефект върху семейството им и най-вече върху сина им Лиам, който е тийнейджър.

И въпреки катастрофата, Калиста застава твърдо зад съпруга си и подкрепя хобитата му, макар че са опасни. Флокхарт завършва: "Той обича да лети. Значи и аз обичам. Подкрепям го на 100%".

Дори признава, че катастрофата не я е отказала да лети заедно с Харисън като пилот. "Аз не карам самолета. Аз летя само като пътник".

72-годишният Харисън Форд имаше наранявания на главата, след като двуместният му самолет се разби на голф игрище в района на Ел Ей. Самият Харисън пилотираше самолета, но беше принуден да направи аварийно кацане поради повреда на двигателя.

Още звездни новини четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Teo преди 8 години
Когато Хан Соло пилотира Хилядолетния Сокол, Чубака няма право да се обажда :) и да дава обяснения(това в кръга на шегата)! Та, приликата между г-жа Флокхарт и Чубака не е много видима, но след като споделят едно семейно кормило, значи има известна аналогия. Важното е, че Харисън Форд отново успя да надхитри смъртта, поне за сега. Да са живи и здрави!
2
0
 
8
 
! Отговори
Az преди 8 години
Голям!
1
0
 
13
 
! Отговори
Митю преди 8 години
Няма страшно Хан Соло може да кара космически кораби със светлинна тяга, самолетите са детска играчка