Нежна есен с Карли Клос

Моделът разказва за скритата си страст - програмирането
11 авг 2015 08:14, Теодора Драгоева
0
Нежна есен с Карли Клос
Снимка: Flare

Макар високите температури навън да ни подсказват, че лятото все още не си е отишло, списанията вече са готови със своите есенни септемврийски броеве.

На една от кориците за списание Flare Карли Клос дори позира с жилетка и палто в тъмни сиви цветове.
Фотосесията е заснета от фотографа Нино Муньос, а за стайлинга на модела се е погрижила Кейти Мосман. Изданието предлага освен снимки на чаровната 23-годишна Карли, така и интервю с нея.

Ето и част от акцентите от него:

За какво си мисли, докато дефилира: „Съсредоточавам се върху жената, която въплъщавам. По време на шоуто на Oscar de la Renta си мисля за елегантност, а когато представям Alexander Wang – всичко е въпрос на цялостно излъчване и независимост“.

Каква е тайната на дългата ѝ кариера като модел: „Това, че съм в състояние да намеря баланса между кариерата ми, другите mи интереси и личния живот. Подкрепата на моето семейство също е важна, както и времето, което прекарваме заедно, ме кара да продължавам напред“.

За страстта ѝ към програмирането: „Това винаги ме е очаровало, но не е било предмет, който съм изучавала в училище. Така че миналата година реших да се запиша на курс по програмиране, завърших го и много ми хареса! Има голяма заблуда, че програмирането е само математика, всъщност става въпрос за изобретателност“.

В галерията на Тialoto.bg може да намерите още снимки от фотосесията на Карли Клос за списание Flare.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари