Натали Портман говори за дивите си дни в Холивуд

Актрисата показва финия си чар в списание Marie Claire
12 авг 2015 07:26, Теодора Драгоева
6
Натали Портман говори за дивите си дни в Холивуд
Снимка: Marie Claire

Натали Портман е магия в бяло на последната си корица за списание Marie Claire, Великобритания (септември/2015).
Красивата актриса позира в ефирни тоалети, огряна от лъчите на лятното слънце, а в интервюто коментира най-дивите си дни в Холивуд.

34-годишната Натали стана звезда още в детска възраст (на 12 години участва в хита с Жан Рено и Гари Олдман "Леон"), но за разлика от повечето тийн знаменитости не успя да тръгне по лошия път.
Една от причините за това е, че тя е малко по-консервативна и старомодна като натура. Ето и няколко акцента от интервюто с носителката на "Оскар":

За това, че не е фен на социалните медии: "Аз растях във време, когато нямаше Twitter, Facebook или Instagram. Можех да излизам с приятелите си по заведения, да се напивам и никой да не знае за това. Тоест, считам се за късметлийка в това отношение."

За разликата в заплащането между половете във филмовата индустрия: "Има една скандално разминаване между заплатите на мъжете и жените в Холивуд. "Титаник" стана голям хит и след него Леонардо ди Каприо започна да взима по 20 милиона долара хонорар за филмите си, но същото не важи и за Кейт Уинслет. Например, в момента има страхотни и супер талантливи млади актриси като Дженифър Лорънс и Кристен Стюарт, които нямат мъжки еквивалент в Холивуд."

За собствената си кариера: "Имам чувството, че съм работила и че съм постигнала много и това ми позволява да опитвам нови неща, като режисурата. Искам да следвам собственото си любопитство. Искам да вървя по свой собствен път. Не желая да се надпреварвам с никого."

За това, че в Париж, където живее с мъжа си Бенжамин Милпие, усеща антисемитизъм: "Мисля, че омразата към евреите е реална и съществува. Има я в много форми и на много места и е важно да сме наясно с това, за да можем да извлечем нещо положително от нея. Например, да се научим да бъдем по-съпричастни към потисканите хора.

Вижте снимките на красивата звезда в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всичко друго но не и "диви" времена. Натали портман винаги е била "добро" момиче и това се дължи до голяма степен на еврейското й възпитание. Там ги възпитават в определени ценности.Много други като линдзи Лоън или Шанън Дохърти се порпиха, друсаха, блудстваха и каков ли още не.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви диви времена е имала в Холивуд? Тя винаги е била жена тип "мисионерка" и затова не нагази в наркотици и други подобни. Що се отнася до антисемитизма и положителното в него - да, знаем, вие евреите в Америка създадохте политическата корктност и защитавате абсолютно всеки, обиден или ощетен по някакъв начин. Това звучи добре, но на практика се получи превес на ненормалното над нормалното,т.е. животът си има собствени закони и течение и не бива да се спира и изкривява от естественото.
1
2
 
7
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Има една скандално разминаване между заплатите на мъжете и жените в Холивуд.Ами то и в порно-индустрията е така бе моме.Жените обират парата, за мъжа само хамалогиятаЗащо не споменеш този факт.