Незабравимите булки на 2015-та

Кои бяха най-запомнящите се звездни сватби през тази година досега?
13 авг 2015 09:51, Теодора Драгоева
3
Незабравимите булки на 2015-та
Снимка; popsugar.com

Ако миналата година най-впечатляващите сватби бяха тези на Брад Пит и Анджелина Джоли и на Джордж Клуни и Амал Аламудин, то тази година със сигурност медиите се вълнуваха най-много от брачната церемония на Ники Хилтън и Джеймс Ротшийлд, Гай Ричи и Джаки Ейнсли и Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър.

Разбира се, сватбите на Дженифър Анистън и Джъстин Теру, на Камерън Диас и Бенджи Мадън и на Мила Кунис и Аштън Кътчър също са много любопитни за журналисти и медии, но те бяха твърде тайни и все още чакаме снимки от тях.

За това пък сред най-красивите и емоционални звездни сватби на годината, можем да подредим тази на актрисата Джени Гарт.

Бившата звезда от сериала "Beverly Hills, 90210" сключи брак с актьора Дейв Ейбрамс в началото на лятото в нейното ранчо в Лос Оливос, Калифорния. Булката носеше невероятна рокля на голями розови цветя.

Може би помните, че актьорът Питър Фачинели ("Здрач") заряза майката на трите си деца Джени преди три години, защото се влюби в по-младата актриса Джейми Александър ("Тор").

След провала на брака си 43-годишната Джени беше съсипана, изпадна в депресия и отслабна драстично. Късметът в любовта обаче я споходи отново и върна усмивката на лицето ѝ.

Джени и 34-годишният Дейв се влюбиха само преди осем месеца, след като техни приятели им уреждат сляпа среща. Двамата се сгодиха през март, по време на романтична почивка в Хавай.

Вижте кои са другите красиви булки на 2015-та в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 8 години
АБЕ ТИЯ ЩО СЕ ЖЕНЯТ, КАТО ПОСЛЕ СЕ РАЗВЕЖДАТ ...
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местя ...
1
0
 
0
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
!? кой кво