Влезте в дома на Зейн Малик от One Direction

Тук музикантът живееше с бившата си годеница Пери Едуардс
14 авг 2015 09:44, Мария Дуковска
1
Влезте в дома на Зейн Малик от One Direction
Снимка: dailymail.co.uk

Бившата двойка Зейн Малик и Пери Едуардс пуснаха в продажба своето любовно гнездо в Лондон за сумата от 4,2 милиона британски паунда.

Това се случва само месец след раздялата им. Бившият член на бой бандата One Direction имаше 4-годишна връзка с певицата от Little Mix, която дори беше негова годеница през последните две години.

Двамата обитаваха тази модерна къща в Северен Лондон от няколко месеца. Преди това елегантният дом е бил собственост на футболист от Висшата лига.

Леко футуристичната къща има пет спални и върви с парцел от 25 акра, който включва оранжерия, къщичка за кучета, домашен фитнес, кино, вила за гости, огромна тераса, басейн и джакузи.

Явно това е годината на промените за Зейн, който в началото на 2015-та напусна One Direction, уж за да спаси връзката си с Пери. Няколко месеца по-късно обаче, той заряза блондинката с есемес, а сега пък ще си сменя и дома.

Източник, близък до певеца, казва пред вестник The Sun: "Това е къщата, в която Пери очакваше да се омъжи за Зейн. Това беше техният мечтан дом".

Вижте снимки на къщата в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли барака за инструменти и курник?