Кoи са сгодените двойки в шоубизнеса?

Вижте следващите младоженци в Холивуд
17 авг 2015 23:00, Теодора Драгоева
4
Кoи са сгодените двойки в шоубизнеса?
Кортни Кокс и Джони Макдейд; Снимка: Getty Images

След като най-накрая Дженифър Анистън и Джъстин Теру сключиха брак на супер секретна церемония в тяхната къща в Бел Еър на 5 август, сватбената треска в Холивуд изглежда се разгоря с нова сила.

Все пак Дженифър и Джъстин бяха сгодени цели три години и хората вече започнаха да се съмняват в това дали двамата ще чуят сватбени камбани някога изобщо.

Покрай предстоящите разводи на дългогодишните любими на феновете, двойки знаменитости Гуен Стефани и Гавин Росдейл и Бен Афлек и Дженифър Гарнър, хората започнаха да губят вяра в истинската любов. Именно затова решихме да ви припомним, че тя съществува и че все още в света на шоубизнеса има куп влюбени двойки, които тепърва ще вдигат тежки сватби.

В момента на път към олтара са тръгнали приятелката и кума на Анистън - Кортни Кокс, която трябва да се омъжи за ирландския музикант Джони Макдейд.

Двамата се сгодиха през юни 2014-та, като се надяваме да не чакат твърде дълго (като Джен и Джъстин), за да станат младоженци.

Вижте в галерията на Тialoto.bg кои са сгодените звездни двойки, за които очакваме всеки момент да сключат брак, ако не им мине котка път.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За които "очакваме" да се оженят.Тези нито ги познаваме лично, нито са ни роднини , за да очакваме да сеженят или не !
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои от най-горещите ергени ще се женят за цветнокожи.