Шарън Стоун – гола и перфектна на 57

Актрисата няма скрупули по отношение на тялото си
18 авг 2015 10:50, Теодора Драгоева
38
Шарън Стоун – гола и перфектна на 57
Снимка: Harper's Bazaar

Шарън Стоун е безспорен секс символ, холивудска звезда, сървайвър (оцеля след мозъчен аневризъм) и грижовна майка на три осиновени момчета.

В любовта тя няма много късмет (има два провалени брака и доста неуспешни връзки), но затова пък за феновете си тя е истинска икона за красота и стил. Този месец актрисата позира гола в новия брой на списание "Harper's Bazaar", САЩ.

Какво се вижда от снимките на фотографа Макс Абрахамс, тя има перфектна фигура, въпреки че вече е на 57 години! Стоун показва на младите момичета, че голяма част от това да излъчваш сексапил, е да се чувстваш комфортно в собствената си кожа.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата:

За тялото си: "Аз съм наясно, че задникът ми прилича на торба с палачинки, но не се опитвам да бъда най-перфектната жена на света".

За сексапила си: "В един определен момент от живота си започнах да се питам какво наистина е секси и осъзнах, че сексапилът не се крие във формата и височината на гърдите ми. Сексапилът е излъчване, присъствие, умение да се забавляваш и да харесваш сам себе си достатъчно, така че да се харесаш и на другите".

За пластичната хирургия: "Днес използването на филъри се възприема почти като козметична процедура. Това е все едно да си сложиш спирала или червило. Освен това смятам, че е много по-добра алтернатива на пластичната хирургия. По-добре да си сложиш ботокс, отколкото да позволиш да ти режат лицето със скалпел и накрая да добиеш вид, сякаш си минал през аеродинамичен тунел".

За изкуството да флиртуваш: "Аз съм голяма флиртаджийка, но не мисля, че мъжете разбират, когато флиртувам с тях. Струва ми се, че просто ме мислят за забавна".

За да видите снимките на звездата, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
k преди 8 години
STARA RIBA NIAMA.
26
1
 
3
 
! Отговори
за 34 преди 8 години
То хубаво, но със сигурност не го еказалатя, а пи ар - а й, дето за това му се плаща. И мъжете, и жените като минат 50 по добре да не се голят, че не стават за гледане. Малко хора с остаряването си дават сметка, че външният вид и способностите им дават с всяка година яко фира. Да видиш дядо на 65 да се прави на тинейджър е тъжно и жалко. Само спомени и стара слава ....
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Sharon e klasa vatreshno i vanshno. 4ela sam neini interviewta, vinagi sa na nivo. Tja kazva, ne e vagno samo kak izgleshdash, a kak se 4uvstvash. Vagnoto e da si stastliv. I 4e trjabva da se podkrepjame genite, a ne da sme konkurentki. 4udesna e, gelaja i mnogo stastie!
24
1
 
14
 
! Отговори
,,,,,,,,, преди 8 години
Фотошоп е велика програма! :)))))))))))
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Годините си личат. И винаги е по добре да остарееш с достойнство, като катедрала, вместо като стара скъсана обувка. Секса не е единствената човешка характеристика и е до време. Интелект, култура, обноски и стил са основните човешки показатели. Да паднеш до нивото на нашенските чалгарки и да си Шарън Стоун е тъжно...
22
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неееее! Гола на 57, който зърне, нему змията ще му посърне!
21
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много красива жена беше, но ще си остане като една от най-некадърните актриси на Холивуд. Редовно обираше Златните малинки, за "Специалистът", "Точка на пресичане", "Първичен инстинкт 2", за последния обра общо 4 антинагради.
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Набори сме с Шарън Стоун. Да ме снимат и мен. С по-малко работа с фотошопа ще ме докарат по-добре от нея.
19
2
 
20
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Дърта чанта ама лачена...Няма силикони и не прилича на зомби.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стара плоча ама свири.
17
3
 
10
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
still fuckable...
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бих казал, че е близо до съвършенството. Далеч не всяка го може.
15
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евалата, ама според мен не е необходимо на 57 да се показва гола, колкото и секси да е. Какво се опитва да каже? Искам внимание, че вече позалязах като звезда?Хубаво, ама това им е работата на тези жени. Да изглеждат добре цял живот. Да са във фитнеса и на диета цял живот. От това правят пари. Защо никой не пише статия за умните хора, които ежедневно решават технически и обществени проблеми, които облекчават животът ни?
14
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колега, не е *** щото не е раждала. След раждане повечето жени се отпускат като бръснарски каиш.
13
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жената е много хубава, харизматична, истинска, има кой да я цени, няма нужда от бай ***
12
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много злоба, много нещо. Не 57 всички вие и жените ви ще приличате на торби, но явно не можете да преглътнете когато някой изглежда добре. Българите имат много сбъркан мозък, те не могат да се кефят на красотата.
11
2
 
29
 
! Отговори
АА преди 8 години
Някои жени на 20 изглеждат по-зле от нея. За съжаление!!!!! И фото шоп да им направят! При нея не всичко е перфектно ,но да си пожелаем и ние на 58 да сме такива!
10
0
 
14
 
! Отговори
554 преди 8 години
авторката на материала да беше прочела оригинала на интервюто, в което не се споменава никъде думата ботокс. става въпрос за филъри на основата на хиалороновата киселина. разликата е огромна. с неграмотните си преводи и преразкази сте способни да сговните всяко интервю. елементарно усилие е необходимо за да цитирате точно, но ви е по-лесно да използвате гугъл преводач през пет езика и няколко жълти сайта. елементарно.
9
3
 
11
 
! Отговори
мда преди 8 години
Макар и да има доста фотошоп тялото и си го бива.. По интересната страна на нещата е друга, но родните медии не ги считат за важни ( дори когато преписват от чужди). Прекарала е много тежка операция и не можела дори да чете и да се движи правилно, но силния и дух ( и специалистите които са били около нея срещу "скромно заплащане) са я "изваяли" отново. Заслужава адмирации за постигнатото...
8
6
 
6
 
! Отговори
Дърта ама се озърта преди 8 години
А Шерън Стоун предпочита кренвиршите Бони. Истинско месо.