Сиара вдъхновява със супер тяло

Певицата свали 30 кг за 4 месеца
19 авг 2015 21:05, Теодора Драгоева
13
Сиара вдъхновява със супер тяло
Снимка: James Macari/Shape

През месец май тази година Сиара роди първото си дете. Само няколко месеца по-късно обаче певицата е върнала старата си форма и може да се похвали с тяло, за което много дами откровено биха завидели!

R&B звездата позира за корицата на новия брой на списание Shape и разкрива по какъв начин се е разделила с многото нежелани килограми след бременността. Ето и какво разкрива Сиара пред изданието:

За отслабването с 27 килограма: „Когато бях бременна с Фючър Джуниър, нещото, което научих бързо, е, че не бива една бременна дама да бъде гладна. Когато се случваше, бях като тасманийски дявол! Но веднага, след като лекарят ми каза, че отново мога да тренирам, отидох на пътеката. Имах по общо три тренировки всеки ден. Това заедно със здравословния хранителен план ми помогна да отслабна с 27 килограма за четири месеца“.

За нейните трикове по време на диета: „Първо, давам си почивка. Когато спазвам строг хранителен режим, в някакъв момент си позволявам пържени картофи, чийзбургер, някоя пица и ванилов сладолед! Също така вярвам, че пиенето на много вода също помага на човек да отслабне. Казвам си, че водата е моето лекарство и че за да съм добре, трябва да пия между 3 и 4 литра от нея всеки ден“.

За постигането на успех: „Аз наистина вярвам, че ако напишеш своите цели, ако ги казваш на глас и работиш за тях, те наистина ще се случат“.

В галерията на Тialoto.bg може да намерите още снимки на Сиара, благодарение на които ще се убедите в нейнатта страхотна форма!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: бременнаСиараRB звезда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Michael Jackson в женски вариант.
2
2
 
3
 
! Отговори
:) преди 8 години
В първия момент на мъж ми заприлича,че и на втория момент пак на мъж ми заприлича,все още прилича на мъж :))))Сигурни ли сте че е жена :))))
1
4
 
3
 
! Отговори
хммм преди 8 години
Киара бе *** не Сиара