Гала не се e сгодила за Стефан на Малдивите

Тв водещата и любимият ѝ бяха на 12-дневна почивка
Обновена: 20 авг 2015 16:32 | 20 авг 2015 15:11, Теодора Драгоева
20
Гала не се e сгодила за Стефан на Малдивите
Снимка: Личен архив

Тв водещата Гала си подари 12-дневна почивка на Малдивите, която изкара в компанията на приятеля си Стефан и дъщеря си Мари.

Макар да се понесе слух, че любимият й е предложил брак там, това не се е случило, пише LOVE style. Ваканцията им вървяла приказно до третия ден. На четвъртия обаче всичко се объркало, защото пристигнали китайци и нарушили спокойствието на останалите туристи.

"Те завладяха острова в буквалния смисъл на думата – разказва тв водещата пред изданието. – Ние със Стефан ставахме в 5.30 сутринта по навик, но те се събуждаха по-рано дори от нас. Отгоре на всичко заринаха прекрасния и чист плаж с пластмасови бутилки, консерви и хартийки. Ядяха банани и хвърляха обелките на пясъка. Тази мърлявщина просто нямаше как да се издържи. Освен това китайците не могат да говорят тихо, а крещят. Бяха направо непоносими!"

В това райско кътче обаче Гала за първи път открила удоволствието от едно чисто ново за нея изживяване – гмуркането.

"По принцип не обичам морето, ала се влюбих в този подводен свят. Половината време от почивката изкарах под водата. На второто ми гмуркане вече спря да ме е страх и от акулите", завършва тв звездата.

Още новини за звезди четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: МалдивитеГаласгодили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
ТОП НОВИНА! КОЙ ГО Е ГРИЖА ЗА ГАЛА. СТИГА СТЕ Я НАВИРАЛИ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА. КОЯ Е ГАЛА???? ДА СЕ ВЪРНЕМ И ДА РАЗГЛЕДАМЕ БИОГРАФИЯТА И. СТИГА С ТИЯ ПОШЛОСТИ. КОЛКО ХОРА ЗАМРЪКВАТ ГЛАДНИ НЕ КАЗВАТЕ НИЩО ЗА ТЯХ А ЗА НЯКАКВА НИКАКВИЦА ИЗПИСАХТЕ СТРАНИЦИ. ПИШМАН ЖУРНАЛИСТИ ПЛАТЕНИ. РЕКЛАМА ЛИ И ПРАВИТЕ????
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От вълнение дали са се сгодили, ми потреперва левия крачол...
8
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аууууу, какво ще прави сега? Миличката, мърсника я използвал и оставил. Мерзавец!
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, Теди, високо журналистическо майсторство, злободневна тема! Лошото е, че и тая нощ няма да спя от притеснение, че не са се сгодили и китайците им пречели, и то на Малдивите - ужас просто!
6
2
 
11
 
! Отговори
Потресен преди 8 години
Ау, ами сега?!
5
1
 
18
 
! Отговори
хохо преди 8 години
Спомням си и досега Гала , преди 20-тина години беше момиче на късмета в едно шоу на Къци, вече бяха почнали да я разпознават по улиците и един ден я видяхме в едно заведение с дълго до петите скъпо кожено палто , а под него беше с черно боди и маратонки. Отнесе доста иронични усмивки, но тя си мислеше че я свалят и се усмихваше в очакване...Не вярвам и досега да е надскочила селския си манталитет и претенциозност до без край. Направо му се чудя на тоя Стефан с акъла си ли е?
4
2
 
16
 
! Отговори
Тихина преди 8 години
Тази гъска и да смята не може - ако е била 10% от времето под вода вече да я няма - кесоновата хваща и нашенски мутресо-простакеси. Ако брои висенето с маска и шнорхел, е друго. ави о то половината време
3
1
 
16
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Ауууу... Тц-тц-тц...
2
3
 
19
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Поне до Нова година ще разправяш
1
2
 
24
 
! Отговори
Топчо преди 8 години
Само наши чалгаджийки могат да отидат на Малдивите в август ..... о свещенна простота