В къщата на Дженифър Конъли и Пол Бетани

Наскоро съпрузите продадоха имота си в Бруклин
21 авг 2015 07:56, Теодора Драгоева
1
В къщата на Дженифър Конъли и Пол Бетани
Снимка; architecturaldigest.com

Наскоро съпрузите Дженифър Конъли и Пол Бетани продадоха дома си в Бруклин, Ню Йорк за сумата от 12 милиона щатски долара.

Актрисата от хита "Красив ум" и нейният британски колега и мъж Пол, който е познат от филмите "Шифърът на Леонардо", "Мордекай" и "Уимбълдън", притежаваха тази къща в продължение на 12 години, като я купиха през 2003 г. за $ 3.7 милиона. Още през 2012-а те си купиха нов дом и обявиха този в продажба за сумата от 14 милиона, но едва наскоро успяха да го продадат. Самата сграда е построена в края на миналия век.

Красивият дом е с площ 540 кв.м., разположен е на три етажа, като има и собствен малък, но красиво озеленен двор.

Преди около три години, след раждането на дъщеря си Ангес, Конъли и Бетани си купиха мезонет за $7 милиона на златното крайбрежие на Уест Вилидж, с изглед към река Хъдсън (в района на Манхатън).

Наскоро Пол сподели в интервю, че родният му град Лондон му липсва ужасно много и непрекъснато навива жена си да се преместят с двете им деца в британската столица. Освен 4-годишната Агнес те имат и 12-годишен син Стелан, който е кръстен на актьора Стелан Скарсгаард, баща на Александър Скарсгаард.

44-годишната Дженифър има и 18-годишен син Кай от предишна връзка с нюйоркски фотограф.

Вижте снимки на къщата в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари