В австралийския дом на Кейт Бланшет

Актрисата и мъжът ѝ продават къщата и се местят в САЩ
27 авг 2015 19:24, Теодора Драгоева
1
В австралийския дом на Кейт Бланшет
Снимка; architecturaldigest.com

Кейт Бланшет и Андрю Ъптън са обявили в продажба своята красива къща в покрайнините на Сидни. Актрисата и съпругът ѝ, който е известен драматург и театрален режисьор, наскоро напуснаха родната Австралия и се преместиха да живеят в Щатите.
Кейт сподели в интервю, че двамата с Андрю са решили да дадат на четирите си деца американско образование. Освен това наскоро Ъптън приключи договора си като художествен директор на театъра в Сидни, а и Кейт предпочита да живее в САЩ, вероятно за да е по-близо до Холивуд.

Колкото до имотът на двукратната носителка на Оскар в Сидни, той се намира в историческото предградие Хил Хънтър, а цената на къщата е 14 милиона щатски долара.

Бланшет и мъжът ѝ купуват красивия дом през 2005 година за 8 милиона, като след това му правят цялостно обновяване и разширяване. Според информациите ремонтът на къщата е струвал почти колкото самия имот.


Освен това къщата може да се похвали с невероятна градина, създадена от австралийския ландшафтен архитект Уил Дангар.
Естествено домът на звездата разполага с огромна веранда с пергола, с плувен басейн и спа център, платформа с батут, тенис корт и страхотна гледка към брега на река Хоуксбъри.

Вижте снимки на австралийския дом на звездата в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари