Бразилците – съблазън, танци и внимание

Вижте сексапилното изкушение Изабели Фонтана
16 сеп 2015 21:50, Мария Дуковска
4
Бразилците – съблазън, танци и внимание
Снимка: Maxim САЩ

Всички познаваме Изабели Фонтана. Тя е една от любимките в модата, ангел на Victoria’s Secret и рекламно лице на известни марки като Balenciaga, Balmain, Hermès и Calvin Klein. За модния свят я откриват, когато е на 13 години и живее в родния си град Куритиба в Бразилия.

Почти две десетилетия по-късно Изабели си е изградила име в модната индустрия и славата ѝ е неоспорима. Най-новата фотосесия на чаровницата е доста гореща. Това едва ли е изненада, имайки предвид, че Фонтана позира за октомврийския брой на американското списание Maxim.

В него освен секси полуголи снимки на модела, е поместено и интервю с нея. Изабели разкрива подробности не само за себе си, но и за най-близките си роднини, като споделя: „Аз съм латино. Моето семейство всъщност е от Италия, така че ние сме шумна група“.

По повод използването на сексапил, синеоката красавица е категорична: „Бразилците обичат да съблазняват, да се забавляват, да танцуват, да очароват. Ние харесваме вниманието“. Със своята визия Изабели със сигурност го получава!

Бразилката споделя и мнението си за модната индустрия: „В даден момент ти си най-горещото нещо, не ти достигат часовете от денонощието, не може да си поемеш дъх. В следващия момент всичко се свежда до това колко последователи имаш в Instagram. Преди беше важен начинът, по който изглеждаш, колко професионално се отнасяш към работата си. Сега има цяло ново измерение“.

В галерията на Tialoto.bg може да разгледате секси снимките на Изабели Фонтана за списание Maxim

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изабели Фонтана е много чаровна.Гледам съм и интервюта. Много скромна и земна жена.Жените могат само да вземат пример от нея.
1
0
 
1
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
да бе да , те и по латино -селиялите всички са мускулесте ,а мадамите само крак и сица , ама още не съм видял нито един/една дето да имат някаква прилика , бразилките като цяло са подгласнички на Кардашян , а от останалите народности са все ниски и трътлести (включително доминиканките)